Noutăţi

Stimați clienți,

Vă aducem la cunoștință că, începând cu 25.05.2020, intră în vigoare completările la Condițiile Generale Bancare Persoane Juridice / Agenți Economici, Capitolul III. Servicii Bancare la Distanță, aferente serviciului Proiect Salarial.

Stimați clienți,
 
Vă aducem la cunoștință că, începând cu 25.05.2020, intră în vigoare Condițiile Generale Bancare Persoane Fizice, actualizate.

Tendințele comerciale și indicatorii financiari ai Mobiasbanca - OTP Group S.A. la 31 martie 2020, la nivel consolidat, în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS), indică o stabilitate în activitate și atingerea obiectivelor propuse.

Stimați clienți,

Vă atenționăm asupra intensificării cazurilor de escrocherie care au drept scop obținerea datelor de pe cardurile bancare!

Fiți vigilenți și protejați-vă banii și datele personale!

Stimați clienți,
 
Vă informăm că ziua de 22 mai a.c. este declarată liberă, pentru sucursalele din or. Bălți și or. Fălești, cu ocazia sărbătorii Hramul orașului, iar în data de 21 mai a.c. programul de lucru va fi redus cu o oră.
Timpul nu stă pe loc, ca și veștile bune de altfel! 
Iar pentru că, știm cu toții cât este de important să fii punctual și cât de necesar poate fi un taxi atunci când timpul nu ține cu tine, noua campanie promoțională lansată de Mastercard și itaxi cu siguranță te va bucura!

Sunt momente în care înțelegi că e timpul unei schimbări. Pune-ți viața pe upgrade cu un credit de nevoi personale fără gaj, cu rată fixă de la 3% și aprobare de la 15 minute*

Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoştinţă că în data de 25.05.2020 activitatea instituțiilor financiare din SUA va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale.
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoștință că în data de 15 mai 2020 sucursala nr. 11 Bălți nu va activa.

Stimați clienți,

În vederea ameliorării calității serviciului MobiasSMS, pe data de 14 mai 2020 vor fi realizate lucrări de mentenanță, în intervalul orar 08:30 – 14:00.