News - announcement

Stimați clienți,

Vă aducem la cunoștință că din 11 ianuarie 2018 intră în vigoare modificările operate la Lista condițiilor și ratelor dobânzilor pentru depozitele persoanelor fizice:

Stimați clienți,

Plăţile trezoreriale nu vor fi acceptate în următoarele perioade:

Stimați clienți, 

Vă aducem la cunoştinţă că zilele de 25 decembrie, 1 și 8 ianuarie sunt declarate libere, iar filialele băncii nu vor activa.

Stimați clienți,

Vă aducem la cunoștință că, activitatea instituțiilor financiare din Federația Rusă și România va fi sistată, cu ocazia sărbătorii de iarnă.

Ruble rusești (RUB) 1-8 ianuarie 2018
Lei românești (RON) 1-2 ianuarie 2018

Vă mulțumim pentru colaborare!

Stimaţi clienţi, vă informăm despre modificarea datelor bancare pentru efectuarea operațiunilor în ruble rusești (RUB). Solicităm respectuos să le comunicați partenerilor Dvs. noile modificări.

Stimați clienți, vă prezentăm redacția nouă a Condițiilor Generale Bancare pentru Persoane Juridice/ Agenți Economici, cu modificări în special la Capitolul

Stimaţi clienţi,

Mobiasbancarți, 26 decembrie a.c., activitatea instituţiilor financiare din Uniunea Europeană va fi sistată cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. În aceasta zi decontări în euro, lei românești, dolari canadieni, franci elvețieni, coroane suedeze și lire sterline nu vor fi efectuate.

Vă mulţumim pentru colaborare.

Stimați clienți,

În vederea îmbunătăţirii serviciului de deservire la distanţă eMobias.md, vor fi realizate unele lucrări de mentenanţă. Din acest motiv, serviciul va fi indisponibil pentru utilizare, în perioada:

Stimate client,

Vă informăm că a fost implementată o versiune nouă a aplicației Client-Bancă, care conține funcționalități noi ce sporesc nivelul de securitate, productivitate și comoditate în gestiunea conturilor și efectuarea operațiunilor la acestea. Noile funcționalități pot fi accesate aici.

Stimaţi clienţi,

Joi și vineri, 30 noiembrie și 01 decembrie a.c., activitatea instituţiilor financiare din România va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale. În aceasta zi decontări în lei românești nu vor fi efectuate.

Vă mulţumim pentru colaborare.