News - announcement

Stimați clienți,
 
Mobiasbanca – OTP Group vă îndeamnă să manifestați maximă prudență, în cazurile de fraudă a cardurilor bancare, ce pot apărea prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook, Odnoklassniki, Viber, WhatsApp) și prin intermediul anunțurilor plasate pe site-uri de comercializare a bunurilor (ex. 999.md, makler.md, etc.).
 
 
Stimați clienți,
 
Vă informăm că a fost actualizată  lista de bănci corespondente, prin completarea unei bănci noi pentru decontări în Lei românești (RON) în cadrul stabilirii relației corespondente cu OTP Bank România.

Stimați clienți,

Vă informăm că Vineri, 17.07.2020, va avea loc o operațiune de modernizare a sistemelor informatice.
Acest lucru presupune întreruperea temporară a funcționării sistemului de carduri între orele 06:00 și 06:30.

Stimați clenți,

Vă informăm că, începând cu 22.07.2020, intră în vigoare modificările operate în Lista condițiilor și ratelor dobânzilor 

pentru depozitele noi și existente ale persoanelor fizice.

 

 

Într-o lume în continuă schimbare, când este absolut necesar să ai o mentalitate deschisă pentru noi oportunități, Mobiasbanca-OTP Group oferă efectuarea exclusivă a Plățiilor internaționale în valute exotice.

Efectuarea plăților respective este destinată persoanelor juridice care doresc să-și extindă oportunitățile de afaceri cu parteneri de peste hotarele țării. Plățile internaționale pot fi efectuate în mai mult de 120 de valute.

Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoștință că în zilele de 23-24 iunie 2020 sucursala nr. 12 „Edineț” nu va activa.

Stimați clienți,

Pentru a crește calitatea serviciilor pe care le oferim, Marți, 23.06.2020, vom realiza o operațiune de modernizare a sistemelor noastre informatice. Acest lucru presupune că va avea loc întreruperea temporară a funcționării sistemului de carduri între orele 06:00 AM și 06:30 AM.

 
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoștință că în zilele de 22-23 iunie 2020 sucursala nr. 11 Bălți nu va activa.
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoştinţă că în data de 24.06.2020 și 01.07.2020 activitatea instituțiilor financiare din Federația Rusă va fi sistată cu ocazia 
sărbătorilor naționale.

Vă informăm că, din data de 15.06.2020, în contextul stării de urgență în sănătate declarată de Comisia Națională pentru Sănătate Publică, documentele executorii se recepționează exclusiv prin intermediul Poșta Moldovei sau în format electronic.