Noutăţi

Stimați clienți,
 
Vă informăm că, începând cu 08.06.2020, vor intra în vigoare tarifele actualizate pentru cardurile bancare emise persoanelor fizice.

Pentru că ne dorim o comunicare eficientă în aceste momente sensibile, îți vom răspunde la cele mai frecvente întrebări legate de activitatea noastră în această perioadă. 

Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoştinţă că în perioada 10.04.2020 - 13.04.2020, activitatea instituțiilor financiare din Uniunea Europeană va fi sistată cu ocazia sărbătorilor Pascale.
Dragă femeie, 
 
Am decis să prelungim campania de primăvară pentru ca tu să ai mai multe motive să zâmbești!
 
Stimați clienți,
 
Vă atenționăm asupra intensificării cazurilor de escrocherie care au drept scop obținerea datelor de pe cardurile bancare!
 
Deținătorii de carduri sunt contactați de pe numere de telefon similare cu cele ale băncii, de către infractori ce pretind a fi angajați/reprezentați ai băncii.
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoștință că din data de 06.04.2020, sucursala nr. 40 "Mateevici" va activa conform unui program nou, după cum urmează:
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoștință că din data de 01.04.2020, Centrul Ipotecar va activa conform unui program nou, după cum urmează:
Stimați clienți,
 
Vă informăm că din data de 1 aprilie curenttoate sucursalele băncii vor fi deschise pentru deservirea clienților, cu un program de lucru redus. 
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoștință că, în legătură cu instituirea stării de urgență la nivel național „Moldovagaz” S.A. permite, în perioada 20 martie 2020 – 15 mai 2020, achitarea consumului de gaze naturale cu următoarele condiții:
Stimate acţionar!
 
Mobiasbanca – OTP Group S.A. anunţă, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Băncii din 25 februarie 2020, convocarea Adunării Generale Anuale a Acționarilor, care va avea loc prin corespondență la data de 28 aprilie 2020, ora 16.00 pe adresa mun. Chişinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 81/A, oficiul central al Băncii, bir. 319.