Dăruiți căldură la Târgul Caritabil de Crăciun

06 Dec 2017

Winter Charity Bazaar 2017 este o frumoasă tradiție inițiată de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova, eveniment susținut de angajații Mobiasbancă –Groupe Société Générale al 5-lea an consecutiv.

Alături de reprezentanții ambasadelor și organizațiilor străine din Moldova, vom contribui la colectarea fondurilor pentru a oferi speranță și alinare celor care au nevoie. 

Banii colectați din donațiile tuturor participanților la eveniment, dar și banii obținuți din vânzările biletelor de intrare și a biletelor de la tombolă vor fi donați celor 5 beneficiari selectați în acest an de către comitetul de granturi din cadrul „Clubului Internațional al Femeilor din Moldova”:

  1. Asociația copiilor născuți prematur „VITAE” – copii născuți prematur, spitalizați în secțiile de terapie intensivă.
  2. Asociația Obștească „COPIII PLOII” – sprijinirea persoanelor diagnosticate cu boli genetice rare și autism în vederea îmbunătățirii calității vieții.
  3. Fundația filantropică medico-sanitară „ANGELUS Moldova” – îmbunătăţirea calității vieţii bolnavilor de cancer şi alte maladii incurabile prin sprijin medical, social şi psiho-emoţional.
  4. „Asociația Raională de Educare a Adulților Prutul de Sus” din Edineț – integrarea persoanelor cu nevoi speciale în societate și promovarea produselor handmade.
  5. Centrul de caritate pentru refugiați (CCR) – oferă un adăpost liniștit refugiaților și solicitanților de azil.

 

La 10 decembrie, începând cu ora 10.00, vă invităm să ne vizitați standul în cadrul C.I.E. “Moldexpo”, pavilionul nr.2, unde veți putea achiziționa daruri de sărbători pentru cei dragi -  produse de cofetărie și patiserie, diverse obiecte de decor și pungi ECO, pregătite cu drag de către voluntarii băncii.

Toate resursele financiare colectate vor fi utilizate pentru susținerea proiectelor locale de caritate, spre beneficiul femeilor și copiilor defavorizați.

Împreună putem face mai mult: putem dărui un zâmbet celor, care în special au nevoie de el.

Vă așteptăm cu drag!