Noutăţi

Până la 9 februarie a.c., Mobiasbancă oferă clienților săi, în cadrul Campaniei de iarnă, credite fără gaj la condiții speciale:
 
 - Rata fixă* pe întreaga perioadă a creditului, astfel ești protejat de riscurile creșterii dobânzii;
 - Aprobare rapidă a creditelor – în medie 1 zi.

A șasea câștigătoare a campaniei de creditare “Cadouri oferite la timpul potrivit” a devenit Tatiana Lungu din or. Fălești, careia i-a surâs norocul de a beneficia de un credit gratuit, cu 0% rata dobânzii și 0% comisioane.

BC ”Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. a dezvoltat împreună cu AVI-Moldova și European Fund for Southeast Europe un proiect de educație financiară destinat tinerilor din Republica Moldova, în scopul creșterii culturii financiare, dezvoltarea abilităților de gestionare corectă a banilor și a plăților fără numerar. 

Ana Chiaburu din Ungheni, este a cincea câștigătoare a creditului gratuit, cu 0% rata dobânzii și 0% comisioane.
 
”La primirea veștii că sunt una dintre câștigătorii creditului fără dobândă și comision, am avut o bucurie enormă, deoarece este pentru prima dată când mi s-a întâmplat. Acest câștig ne va permite să economisim banii și, totodată, să îi folosim pentru alte necesități. Le mulțumim persoanelor care se gândesc să facă astfel de beneficii creditorilor.”, a declarat doamna Ana Chiaburu – clienta Mobiasbancă, sucursala Ungheni.
În perioada sărbătorilor de iarnă, Mobiasbancă a devenit Moș Crăciun pentru clienții săi. În cadrul campaniei ”Cadouri oferite la timpul potrivit”, poți obține un credit fără comisioane și cu 0 la sută dobândă. Săptămâna aceasta a fost ales al patrulea norocos.
 

În acest an, Mobiasbancă a decis să redirecționeze fondurile destinate cadourilor de sărbători pentru clienți spre reamenajarea Secției de Reanimare și Terapie Intensivă a clinicii ”Emilian Coțaga” a Institutului Mamei și Copilului. 

Rezultatele tragerii săptămânale la sorți au bucurat-o nespus de mult pe Ludmila Gârlovan, clienta Sucursalei ”Renaștere”. 
 
”Sărbătorile sunt mai frumoase – ACASĂ, vor fi și mai frumoase cu cumpărăturile de care voi avea parte, datorită acestui voucher cadou din partea Mobiasbancă”, a declarant Ludmila Gârlovan.

Prima Linie de Credit EU4Business BERD, oferită ÎMM prin intermediul băncii comerciale Mobiasbancă, s-a dovedit a fi un succes.

La un an şi jumătate de la lansarea proiectului, Mobiasbancă a reuşit să valorifice toată suma iniţială a creditului de 10 mil. euro şi a accesat adiţional alte 20 mil. euro. 

Trimite bani prin sistemul de remiteri Western Union la Mobiasbancă în perioada 15 decembrie 2018 – 15 februarie 2019  şi prinde şansa de a câştiga unul din cele 10 vouchere de călătorie în valoare de 500 dolari SUA.

Al doilea eveniment din seria - ImpEx 2018, organizat de Mobiasbancă la 11 decembrie a.c.,  a reunit antreprenori și experți într-o discuție dedicată activităților de import-export.