Noutăţi

Banca Comercială  ”MOBIASBANCĂ - Groupe Société Générale” S.A.
Aduce la cunoștință acționarilor săi şi publicului larg, că la 17.05.2019 a avut loc Adunarea Generală Anuală a Acționarilor Băncii prin corespondență.

În noaptea de 18 mai, între orele 17.00 – 00.00, vă invităm la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei, pentru a admira arta, istoria și cultura în cadrul celebrului eveniment Noaptea Europeană a Muzeelor, ediția 2019!

La data de 17 mai 2019 a avut loc Adunarea Generală Anuală a Acţionarilor Băncii Comerciale  ”MOBIASBANCĂ - Groupe Société Générale” S.A. prin corespondență, în cadrul căreia au fost examinate subiecte de interes atât pentru acționari, cât și pentru Bancă.

Mobiasbancă împreună cu Muzeul Naţional de Artă al Moldovei vă invită să faceți cunoștință cu noile tendințe estetice ale artei contemporane în cadrul Bienalei Internaţionale de Pictură, Chişinău 2019, care se va desfășra în perioada 16 mai – 23 iunie a.c.  

Prima extragere în cadrul tombolei campaniei „Realizează-ți ideile cu un credit simplu și rapid de la Mobiasbancă” a adus norocul primilor cinci clienți ai Mobiasbancă, care au prins oferta specială la creditele de consum. Cei cinci norocoși vor primi câte un voucher turistic în valoare de 500 euro fiecare, având posibilitatea să beneficieze de un City Break în destinația care și-o pot alege la propria dorință : 

Dragi clienți,

vă dorim sărbători fericite de Paști alături de cei dragi, iar lumina divină din Duminica Învierii să vă inunde inimile și să vă aducă pace în suflet!

În data de 18 aprilie a.c. sucursala Mobiasbancă nr.48 „Rezina” și-a anunțat schimbarea sediului într-o locaţie nouă, mai spațioasă și confortabilă pentru clienții săi fideli, amenajată conform standardelor Grupului Société Générale. 

Ziua de 15 aprilie 2019 a marcat istoria faimosului monument istoric, simbol al creștinătății  și al culturii mondiale - Catedrala Notre-Dame de Paris, fiind cuprins de un cumplit incendiu izbucnit în urma unor renovări extinse.

”Fiindcă ne pasă” - acesta este motto-ul angajaților Mobiasbancă care au prilejul de a susține unele cauze de importanță socială, iar an de an își exercită dreptul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit asociațiilor non-guvernamentale implicate în dezvoltarea comunității și sprijinirea persoanelor defavorizate.  

Vă aducem la cunoștință că din 12 aprilie 2019 a fost majorată limita de acceptare a tranzacţiilor la comercianți pentru achitările cu cardurile Contactless, fără solicitarea codului PIN: