Noutăţi

Această primăvară vine cu timp frumos și cu multe surprize din partea Mobiasbancă şi sistemul de plăți MasterCard.

Activaţi în domeniul agricol? Doriți să vă modernizați afacerea și vă interesează noutățile în acest domeniu?
 
Vă invităm la expoziţia specializată agricolă de primăvară „Moldagrotech spring 2019”, în perioada 13 – 16 martie 2019, la Centrul expoziţional „Moldexpo”.

Primăvara începe cu veşti bune pentru Viorel Rusnac şi Maia Bîţcan ce au câştigat un voucher turistic în valoare de 500 dolari SUA, pentru tranzacţiile efectuate prin sistemul Western Union, în perioada 15.12.2018 – 15.02.2019.

Dragă femeie,
 
Ești primăvara, universul și soarele
Cu ochi de stea și mâini de flori
De vrei orice nor tu îl alungi
Peste zări cu glas de dor.
Ești primăvara, ești lumina
Și dulci chemări departe spre zări 
Cu glas de dor...
 
La mulți ani!
Cu drag, Echipa Mobiasbancă

Pentru că ești specială, Mobiasbancă vrea să te răsfețe în luna femeilor. Fă cât mai multe cumpărături cu cardul de la Mobiasbancă în luna martie și poți beneficia de un alint de primăvară la SPA. 

Vrei să cânți alături de Cerga& Glavan – posibil, un simbol în devenire al unei generații?

Campania pentru creditele de consum fără gaj ”Cadouri oferite la timpul potrivit”, s-a desfășurat în perioada 12 noiembrie 2018 - 9 februarie 2019, oferind o rată fixă avantajoasă, zero comisioane de acordare credit și analiză dosar, aprobare rapidă, în medie o zi.

Acum, achitările cu cardurile Premium Mastercard® de la Mobiasbancă în perioada 18 februarie – 7 aprilie 2019, îți pot oferi o invitație pentru două persoane la evenimentul anului din Europa – Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

Pentru ca afacerea ta să prospere în noul sezon agricol, îți oferim cele mai avantajoase credite și oferte de leasing cu componentă de grant.

Vești bune pentru tinerii antreprenori care desfășoară afaceri agricole în zona rurală, dar și în alte domenii de activitate eligibile pe întreg teritoriul țării.