Noutăţi

Al doilea eveniment din seria - ImpEx 2018, organizat de Mobiasbancă la 11 decembrie a.c.,  a reunit antreprenori și experți într-o discuție dedicată activităților de import-export. 

Până la 9 februarie 2019 poți beneficia de un credit ipotecar în lei cu rata fixă a dobânzii pentru primii 5 ani, și, totodadată, să participi automat în tombola săptămânală pentru un voucher cadou în valoare de 5000 lei.
 

Maria Scurtu din Chișinău este a treia câștigătoare a campaniei de creditare, în cadrul căreia i-a surâs norocul de a beneficia de 0% rata dobânzii și 0% comisioane la contractul de creditare. 

Creează-ți momente de neuitat la festivalul de film Berlinale achitând orice cumpărătură în valoare de peste 200 lei, cu un card Mastercard® de la Mobiasbancă.

Ediția a VI-ea a evenimentului ImpEx 2018, a fost desfășurată de BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A., la data de 6 decembrie a.c., reunind cele mai mari companii din sectorul medical din Republica Moldova. 

Shopping Online, controlul permanent al banilor, transferuri imediate și disponibilitatea 24 de ore pe zi sunt doar unele beneficii ale unui card bancar pentru un tânăr! 

În data de 6 decembrie a.c. sucursala Mobiasbancă nr.34 „Calea Basarabiei” și-a anunțat schimbarea sediului în strada Uzinelor nr. 21/4. 

Al doilea câștigător al campaniei de creditare este Anton Mitenco din Chișinău.

"Mulțumesc foarte mult pentru oportunitatea oferită de Mobiasbancă! Pentru prima dată am solicitat un împrumut de la o instituție bancară și mi-a surâs așa un noroc. Mulțumesc foarte mult pentru un astfel de cadou pentru Anul Nou!...”

În data de 4 decembrie, sala Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” s-a transformat pentru câteva ore în țara lui Moș Crăciun, într-un eveniment special – „La Moșu cu sac roșu” pentru copiii din internate și școli auxiliare, datorită organizatorilor concertului – BC ”Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A..

În fiecare an, la 3 decembrie, la nivel mondial este marcată Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități având scopul de a susține drepturile și demnitatea acestora, de a promova toleranța în societate prin eliminarea barierelor în ceea ce priveşte implicarea lor în diverse sfere de activitate.