News - news

În cadrul unei gale festive, organizată tradițional la sfârșit de an, Federația Națională de Rugby a premiat cei mai buni sportivi, antrenori, arbitri, precum și manageri de școli sportive. La eveniment au participat numeroase personalități din lumea sportului, partenerii Federației și reprezentanți ai autorităților publice centrale.

Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) continuă să promoveze eficiența energetică în Moldova și acordă  BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. o tranşă de 5,5 milioane euro pentru creditarea companiilor private care întreprind măsuri de economisire a energiei și investesc în proiecte de energie regenerabilă.

La 17 decembrie 2015, Mobiasbancă a participat în calitate de partener general la evenimentul consacrat antreprenoriatului mic și mijlociu din Republica Moldova, desfășurat cu genericul „Ziua IMM-urilor”. La eveniment au fost premiați 20 de învingători la zece nominalizări „Cel mai bun antreprenor” - în  producție, construcții, comerț, servicii, meșter popular, tânăr antreprenor, integrare în societate, femeie antreprenor, exportator, inovator.

Ediția anului 2015 al evenimentului ImpEx a fost organizată al treilea an consecutiv de către BC „MOBIASBANCA - Groupe Société Générale” S.A., la data de 10 decembrie 2015, în orașul Chișinău și la 17 decembrie 2015, în orașul Bălți, unde a întrunit cele mai mari companii de import - export din Republica Moldova.

La data de 15 decembrie 2015, Mobiasbancă a participat la conferința cu genericul „Finanțare cu grant pentru proiectele de Eficiență Energetică și Energii Regenerabile” organizată de către Unitatea de Implementare a proiectului MoSEFF.

Mobiasbancă a participat la Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT”, ediția a XIV-a, organizată de Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) și desfășurată la Centrul Internațional Expozițional „Moldexpo” S.A.

Joi, 19 noiembrie, a fost organizată o petrecere selectă cu degustarea primului vin francez al anului, acompaniat de un meniu special și muzică bună, în incinta Muzeului Național de Artă al Moldovei. Pentru Mobiasbancă această tradițională sărbătoare este un prilej în plus să adune prietenii în comunitatea sa.

De sărbători toate dorințele devin realitate. Dar te-ai gândit vreodată că poți primi ceva peste așteptări?

Anul acesta cu Mobiasbancă primești mai mult decât ți-ai dorit prin credite fără gaj în cele mai bune condiții:

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, sistemul de plăți MobiasbancasterCard continuă să-și surprindă plăcut clienții cu cadouri speciale, lansând campania promoțională Să obții mai mult decât ți-ai fi dorit este de neprețuit”

Mobiasbancă este alături de poporul francez în aceste momente dureroase.