News - news

Inovativitatea adusă pe piaţa bancară de Mobiasbancă – Groupe Société Générale, prin lansarea cardurilor contactless VISA payWAVE, a fost apreciată de compania VISA, care, la sfârşit de an, a premiat banca cu diplomă pentru succesele obţinute de echipă.  

Amintim că în septembrie 2016 Mobiasbancă a lansat o nouă gamă de carduri VISA. Acestea prezintă elemente de design modern și efecte speciale, integrează funcţionalităţi noi şi oferă clienţilor multiple avantaje, inclusiv:

Zeci de tineri studioşi şi ambiţioşi, cu studii la cele mai prestigioase instituţii universitare din lume, cu minţi sclipitoare curtate de angajatori de top, s-au reunit la cea de-a IV-a ediţie a Galei Studenţilor Originari din Republica Moldova, organizată la 28 decembrie în Chişinău.

Istoria Mobiasbancă – Groupe Société Générale despre paşii consolidării şi ascensiunii, despre echipa de profesionişti care contribuie zi de zi la succesul în afacere am dezvăluit-o pentru revista VIP magazin cu ocazia lansării celei de a III-a ediţii a TOP-ul 100 branduri 2016. Clasamentul celor mai populare branduri a fost realizat pe baza votului online şi a unei echipe de experţi, Mobiasbancă fiind desemnată în topul brandurilor de succes la categoria Bănci/ Asigurări/ Finanţe. 

Trecerea în revistă a principalelor activităţi derulate pe parcursul anului în vederea promovării francofoniei, a limbii şi culturii franceze – iată unul dintre obiectivele întâlnirii recente la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” din capitală a comunităţii profesorilor francofoni sub egida Asociaţiei Profesorilor de Limbă Franceză din Moldova.  

Ediția anului 2016 a evenimentului ImpEx a fost organizată pentru al patrulea an consecutiv de BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A., la data de 9 decembrie a.c., în Chișinău, reunind cele mai mari companii de import - export din Republica Moldova.

10 milioane euro pentru ca întreprinderile mici şi mijlocii să acceseze oportunităţile DCFTA

Un program comun de sprijinire a întreprinderilor autohtone mici şi mijlocii (IMM-urile), în corespundere cu standardele UE, a fost lansat astăzi pentru ca antreprenorii să beneficieze de multiplele oportunităţi oferite de Zona de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător (DCFTA), acord semnat între Moldova şi UE.

Cu dorinţa de a-i ajuta pe cei aflaţi în impas, plus ore în şir dedicate procesului de creaţie, completate cu spiritul de voluntariat - în această manieră angajaţii Mobiasbancă s-au pregătit pentru cea de-a XX-a ediţie a Târgului Caritabil de Crăciun, organizat sâmbătă la MoldExpo de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova.

Compasiunea, mărinimia şi bucuria dăruirii generată de Mobiasbancă, au transformat ziua de 3 decembrie în una mai altfel pentru circa 80 de copii ai Special Olympics.

Aceştia au marcat „Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi” printr-un festival al sporturilor, la care şi-au demonstrat priceperea şi abilităţile sportive la probe precum: fotbal, volei, șah, joc de dame, tenis de masă.  

Potrivit revistei internaţionale bne IntelliNews,  Mobiasbancă – Groupe Société Générale este cea mai bună bancă în Moldova. Un clasament al sectorului bancar din Europa Centrală şi de Est a fost realizat și prezentat în ediţia din noiembrie 2016 a revistei.

De acum, antreprenorii care optează pentru un credit la Mobiasbancă pot beneficia de garanţii suplimentare pentru dezvoltarea proiectelor inovatoare.

Astăzi, un Acord de parteneriat în acest sens a fost semnat de Ridha Tekaia, Preşedintele Comitetului de Direcţie – CEO al Mobiasbancă Groupe Société Générale şi Pier Luigi Gilibert, Directorul executiv al Fondului European de Investiţii (FEI).