News - news

Stimați clienți, 

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă momente de poveste, cadouri colorate, liniște lângă cei dragi și prosperitate.

Iubiți, visați mai îndrăzneț și bucurați-vă din plin de un an nou bun și binecuvântat.

Echipa Mobiasbancă rămâne la dispoziția Dvs. și în anul 2018, pentru a vă deservi cu drag și a vă oferi produse bancare avantajoase!

LA MULȚI ANI!

În cadrul programului Liniei de Creditare EU4Business – EBRD, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare acordă Mobiasbancă - Groupe Société Générale un împrumut suplimentar de 20 milioane de euro pentru a răspunde cererii înalte de finanțare a companiilor locale care investesc în îmbunătățirea calității produselor și serviciilor lor.

Noile oferte și produse bancare destinate antreprenorilor care desfășoară activități de import/ export au fost prezentate în cadrul evenimentului ImpEx, reunind cele mai mari companii din domeniu.

Winter Charity Bazaar 2017 este o frumoasă tradiție inițiată de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova, eveniment susținut de angajații Mobiasbancă –Groupe Société Générale al 5-lea an consecutiv.

Alături de reprezentanții ambasadelor și organizațiilor străine din Moldova, vom contribui la colectarea fondurilor pentru a oferi speranță și alinare celor care au nevoie. 

Aveți emoții sau temeri pentru una dintre cele mai importante achiziții pe care vi le propuneți – procurarea casei? Apelați la profesioniști!

La 9 luni de la lansarea Centrului Ipotecar Mobiasbancă tot mai mulți clienți își realizează visul de a trece în propria locuință în confort și fără grija actelor, convinși că au făcut cea mai corectă alegere privind sectorul, constructorul, costul și rata dobânzii. Iar toate astea pentru că la Centrul Ipotecar Mobiasbancă au beneficiat de:

- cea mai avantajoasă rată la creditul ipotecar

Efectuează cumpărături cu cardul Mastercard de la Mobiasbancă, la POS terminale și prin Internet, în valoare minimă de 50 de lei pe un singur cec, până la 31 decembrie, și câștigă premii în cadrul noii campanii Mastercard - ”Crearea unei istorii personale este de neprețuit”.

La fiecare două săptămâni va avea loc tragerea la sorți, la care poți câștiga unul dintre cele 50 de rucsacuri, 50 de maiouri sau 50 de hanorace puse în joc.

În armonie cu toamna, în unison cu profilul vitivinicol al ţării şi în atmosfera tradiţiei franceze aseară a avut loc evenimentul Beaujolais Nouveau 2017, organizat într-un local select din capitală.

Clienţii şi partenerii Mobiasbancă au auzit ecoul răsunat simultan în toată lumea – „Beaujolais Nouveau est arrivé!” şi au ciocnit pahare cu vinul Beaujolais Nouveau din roada anului curent – un vin tânăr, răcoritor, cu un puternic buchet fructat.

Ai visat vreodată să vizitezi Coreea de Sud sau țara dimineților liniștite? Dar să vezi Jocurile Olimpice de iarnă 2018?

Acum ai toate șansele! 

În perioada 15 noiembrie – 25 decembrie achită cu cardul tău Visa de la Mobiasbancă cumpărăturile pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare, în centre comerciale sau pe Internet, inclusiv pe site-uri internaționale, păstrează cecurile și înregistrează-le pe site-ul www.cis.visa.com până pe 27 decembrie a.c.

Dacă ești pasionat de cinema, iar unul dintre visele tale e să ajungi la Festivalul internațional de film de la Berlin (Berlinale), atunci nu rata această promoție. 

Cum e să faci cumpărături în noaptea reducerilor și să mai și câștigi premii? Încearcă noua experiență la 17 noiembrie, între orele 20.00 – 23.59, la Noaptea reducerilor de la Shopping Malldova.

Achitând cu cardul Mastercard de la Mobiasbancă cumpărăturile în valoare minimă de 300 lei pe un singur cec, ai șansa de a câștiga premii bănești – de la 2000 lei la 10 000 lei.