News - news

Stimați clienți, 

În conformitate cu prevederile Politicii bugetar-fiscale, aprobate de Parlament la data de 16.12.2020 și care intră în vigoare la 01.01.2021, art. (901) din Codul fiscal a fost completat cu un nou alineat.

Stimați clienți,
 
În legătură cu sărbătorile declarate oficial, programul de activitate al sucursalelor Mobiasbanca – OTP Group în perioada 31.12.2020 – 08.01.2021 va fi următorul:

În orașul Soroca a fost reamplasată sucursala Mobiasbanca – OTP Group. Acum, clienții băncii din regiune, pot beneficia de servicii bancare eficiente chiar în centrul orașului, la adresa str. Alexandru cel Bun 8.

Sucursala Nr.2 Ismail astăzi a avut parte de un eveniment de inaugurare. Redenumită și reamplasată de curând, continuă șirul realizărilor Mobiasbanca – OTP Group la final de an. 

Produsul de leasing în cadrul Mobiasbanca – OTP Group a evoluat într-un ritm echilibrat și firesc. Rezultatul de astăzi este Centrul de Leasing. În ziua lansării, acesta vine cu o experiența de 5 ani în spate și cu un portofoliu care se numără printre Top-3 jucători pe piața națională de leasing.

Un grup de investitori, printre care și PortfoLion, fondul maghiar de capital de risc, parte a grupului bancar de top din Europa de Est - OTP Group, a investit 4,25 milioane USD într-o afacere actuală pe vreme de pandemie.
 
Stimați clienți,
 
Mobiasbanca - OTP Group informează acționarii săi şi publicul larg, că la data de 27.11.2020, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Băncii prin corespondență.
Mobiasbanca OTP – Group continuă modernizarea rețelei sale de sucursale în toate regiunile țării, pentru a fi alături de comunitățile locale, necesitățile și planurile de viitor ale clienților săi.

În perioada 20 - 22 Noiembrie 2020, ai parte de reduceri de până la 50% în toate magazinele Xiaomi sau pe www.mi.md, iar dacă plătești cumpărăturile cu un card VISA, obții o reducere suplimentară de 5%.

Mergi la cumpărături de Black Friday și primește 1000 lei pe bonus card, precum și posibilitatea de a achiziționa orice gadget Xiaomi în credit, cu 0% dobândă!

Planurile de dezvoltare și transformare ale Mobiasbanca OTP – Group sunt în plină desfășurare, avansând cu relocările și reamenajerile sucursalelor în locații mai confortabile și cu un design nou, în corespundere cu standardele OTP Group.