Noutăţi

Afacerea ta în agricultură are nevoie de susținere?
 
Noi, cei de la Mobiasbanca OTP Group, alături de partenerii noștri, ți-am pregătit o tombolă de zile mari.

În clasamentul instituțiilor financiare pentru anul 2020, Grupul OTP se remarcă printr-o serie de premii importante în domeniului de afaceri. Noua realitate venită odată cu anul 2020, face ca băncile membre a OTP Group să-și merite dublu distincțiile, printre acestea și Mobiasbanca – OTP Group.

În weekend, la Chișinău, a avut loc TEDxRoseValleyParkED. Am fost prezenți la eveniment în calitate de parteneri, ambiționați să susținem progresul educației și încurajarea schimbului de idei.

Stimaţi Clienţi,

Vă informăm că începînd cu data de 11.02.2021, sistemului de transfer rapid UNISTREAM va fi sistat. 

Rugăm utilizarea sistemelor de transfer rapid Western Union, Zalataya Korona sau Money Gram.

Stimați clienți, 

În conformitate cu prevederile Politicii bugetar-fiscale, aprobate de Parlament la data de 16.12.2020 și care intră în vigoare la 01.01.2021, art. (901) din Codul fiscal a fost completat cu un nou alineat.

Stimați clienți,
 
În legătură cu sărbătorile declarate oficial, programul de activitate al sucursalelor Mobiasbanca – OTP Group în perioada 31.12.2020 – 08.01.2021 va fi următorul:

În orașul Soroca a fost reamplasată sucursala Mobiasbanca – OTP Group. Acum, clienții băncii din regiune, pot beneficia de servicii bancare eficiente chiar în centrul orașului, la adresa str. Alexandru cel Bun 8.

Sucursala Nr.2 Ismail astăzi a avut parte de un eveniment de inaugurare. Redenumită și reamplasată de curând, continuă șirul realizărilor Mobiasbanca – OTP Group la final de an. 

Produsul de leasing în cadrul Mobiasbanca – OTP Group a evoluat într-un ritm echilibrat și firesc. Rezultatul de astăzi este Centrul de Leasing. În ziua lansării, acesta vine cu o experiența de 5 ani în spate și cu un portofoliu care se numără printre Top-3 jucători pe piața națională de leasing.

Un grup de investitori, printre care și PortfoLion, fondul maghiar de capital de risc, parte a grupului bancar de top din Europa de Est - OTP Group, a investit 4,25 milioane USD într-o afacere actuală pe vreme de pandemie.