Noutăţi

Stimați clienți,

Vă informăm că, începând cu 19.08.2020intră în vigoare modificările operate în Lista condițiilor și ratelor dobânzilor pentru depozitele noi și existente ale persoanelor fizice.

 

Întreprinderile mici şi mijlocii din Moldova (IMM) vor beneficia de un acces mai mare la finanţare, deoarece Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Uniunea Europeană (EU) deblochează o nouă tranşă de finanţare. Astfel, acordă un împrumut suplimentar de 5 milioane de euro cu component de Grant către Mobiasbanca - OTP Group în cadrul liniei de credit EU4Business-BERD

Dragi clienți,

Campania “Câștigă un Mini Bike electric” a fost prelungită până pe 31.08.2020, iar fondul de premii a fost suplinit cu încă un mini bike electric și 5 bicicleteTragerea la sorți a premiilor va avea loc pe data de 4 Septembrie 2020.

Antreprenorii care optează pentru un credit de la Mobiasbanca – OTP Group pot deja beneficia de garanții suplimentare pentru dezvoltarea şi creșterea afacerii.

Vrei să faci o surpriză celor dragi?

Pe IWOOT.com - lider în comerțul online de cadouri, produse electronice, jucării, haine și elemente decorative - vizitează magazinul online pentru inspirație sau pentru a găsi cadoul potrivit și obține o reducere de 15% pentru cumpărăturile efectuate, indiferent de sumă.

Îți place să faci cadouri și să-i surprinzi pe cei dragi fără vreun motiv?

Află că poți obține acum o reducere de 15% pentru comenzile de pe TheHut.com, indiferent de suma acestora. Pe TheHut.com găsești haine, elemente decorative, produse cosmetice și alte produse de mărci renumite cum ar fi Ted Baker, Joseph Joseph, Barbour ș.a.

Mobiasbanca – OTP Group dintotdeauna este preocupată de OAMENI. Viața și sănătatea oamenilor fiind o prioritate a parteneriatelor băncii cu instituțiile medicale din țară.

Îti place muzica bună, filmele, serialele în vogă sau poate obiectele de colecție?

Profită acum de 10% reducere pentru cumpărăturile de pe Zavvi.com, indiferent de suma comenzii. Promoția este valabilă la comenzile din întreaga lume, până pe 31 Decembrie 2020.

Vrei să-ți surprinzi prietenii cu un nou look? 

Intră pe Farfetch.com - locul unde sunt adunate colecțiile brandurilor de lux și designerilor cu renume mondial, și vei descoperi o experiență inedită de shopping!

Mobiasbanca - OTP Group a fost premiată pentru al 5-lea an consecutiv de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), fiind recunoscută drept una dintre cele mai de succes bănci emitente, parte ale Programului de Facilitare a Comerţului (TFP).