Noutăţi

Ți-ar plăcea să primești înapoi o parte din banii cheltuiți pentru cumpărături?

Atunci urmărește-ne pe Facebook sau Instagram și fii primul care află despre ce e vorba!

Mobiasbanca va primi un împrumut de 5 milioane euro de la partenerul său de lungă durată - Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD),  pentru creditarea companiilor locale. 

Pentru că știm cât de importante pot fi soluțiile potrivite pentru o recuperare rapidă, Mobiasbanca – OTP Group lansează o nouă ofertă de finanțare a activității curente, în condiții deosebit de avantajoase : 
 
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoştinţă că în data de 01.06.2020, activitatea instituțiilor financiare din România va fi sistată, cu ocazia sărbătorii naționale.

Tendințele comerciale și indicatorii financiari ai Mobiasbanca - OTP Group S.A. la 31 martie 2020, la nivel consolidat, în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS), indică o stabilitate în activitate și atingerea obiectivelor propuse.

Timpul nu stă pe loc, ca și veștile bune de altfel! 
Iar pentru că, știm cu toții cât este de important să fii punctual și cât de necesar poate fi un taxi atunci când timpul nu ține cu tine, noua campanie promoțională lansată de Mastercard și itaxi cu siguranță te va bucura!

Sunt momente în care înțelegi că e timpul unei schimbări. Pune-ți viața pe upgrade cu un credit de nevoi personale fără gaj, cu rată fixă de la 3% și aprobare de la 15 minute*

Un brand construit pe valori, rezistă testul timpului și provocărilor temporare. Totodată, o echipă puternică, construiește un brand puternic. Iar la Mobiasbanca, punem oamenii pe primul loc, fiind un angajator responsabil și de încredere timp de 30 de ani. 

Ca urmare a impactului potențial al pandemiei COVID-19 prognoza macroeconomică inițială atât pentru Ungaria, cât și țările membre ale grupului OTP este depășită.

Pandemia de coronavirus a afectat sectorul agricol din întreaga lume, fermierii din țară însă, continuă să se dedice cu ardoare afacerilor pe care le dezvoltă. Un exemplu frumos de fermieri curajoși este familia Cavcaliuc.