Noutăţi

Banca noastră se diferențiază printr-o serie de avantaje printre angajatorii din Moldova, fiind parte a unei companii financiare internaționale.

Tinerii specialiști care doresc să-și dezvolte o carieră în sectorul bancar vor alege o companie în care să poată dezvolta abilități profesionale calitative, să preia experiență și standarde la nivel european și, de asemenea, să aibă o viziune clară și transparentă asupra perspectivelor de creștere în carieră.

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A., de peste 11 ani parte a unui grup financiar internaţional solid – Société Générale, este partenerul de încredere al antreprenorilor, cu produse și servicii financiare de calitate, încă de la înființarea sa; este un brand puternic, apreciat pentru stabilitate și transparență.

În acest an, Mobiasbancă a decis să redirecționeze fondurile destinate achiziționării de cadouri clienților pentru reamenajarea Secției de Reanimare și Terapie Intensivă a clinicii ”Emilian Coțaga” a Institutului Mamei și Copilului. 

Problema locuinței proprii este extrem de acută pentru mulți locuitori din țara noastră. Odată cu apariția programului de stat Prima Casă, situația cetățenilor s-a schimbat. Dar, chiar dacă se dorește de a apela la acest program, consumatorul trebuie să aleagă o anumită bancă.

Primul Centru Ipotecar, menit să ajute populației în întrebările de achiziționare a imobilului sau creditării ipotecare în cadrul programului de stat Prima Casa, funcționează cu succes al doilea an sub aripa BC Mobiasbancă - Groupe Société Générale S.A. Am discutat cu reprezentanții Mobiasbanca despre beneficiile colaborării cu acest centru.

Raionul Sângerei nu este foarte des menționat în spațiul informațional din Moldova, acesta este adesea "eclipsat" de vecinii Municipiul Bălți, care se află la 20 km de centrul raional. Cu atât mai interesant este să faci cunoștință cu.
Raionul Telenești este situat departe de centrul de afaceri al țării, de la drumurile naționale și intersecțiile feroviare. Prin urmare, este dificil să se reia producția precedentă în ea sau să se creeze altele noi.
 
Cu toate acestea, în regiune se simte dorința de a păstra tradițiile și de a dezvolta tendințe moderne, inclusiv cele de producție. Semne noi de dezvoltare am văzut aici în multe industrii.

 

 

Aici funcționează «LafargeCiment " - Este cea mai mare uzină, care în mod direct influențează socio-economic dezvoltarea raionului.

Cea mai mică regiune a Moldovei pe parcursul multor ani se dezvolta datorită căii ferate - în Basarabca, cum era numit întotdeauna aceast loc, a fost cel mai mare nod feroviar în sudul țării.

Raionul Floresti ar trebui să fie atractiv pentru investitori.

Pe teritoriul său se întinde o cale ferată, un aeroport internațional de marfă și de pasageri, soluri fertile cu bonitet ridicat, un teritoriu liber pentru construcția de spații industriale și parcuri industriale, gaz natural în toate satele, muncă ieftină, iar alături este capitala nordică a Moldovei. Autoritățile locale așteaptă investitorii.