Noutăţi

Din punct de vedere geografic, zona este situată la granița cu România, pe malul Prutului. Dar în acest caz, datorită punctului de trecere a frontierei Costești-Stânca, Prutul nu desparte, ci leagă cele două țări, oferind traficul transportului, cât și condiții pentru comerțul transfrontalier cu orașele județului Botoșani și a întregii Românii.

Raionul Leova este mărginit de raioanele Hîncești, Cimișlia, Cantemir și UTA Găgăuzia. Până la fiecare dintre aceste centre regionale și capitala autonomiei Comrat se află aproximativ 70 km. 

În Korjeuți, cel mai mare sat din raionul Briceni, un loc popular pentru localnici este restaurantul „La Paris”, în curtea căruia se află faimosul Tour Eiffel.

Povestind despre raionul Căușeni, trebuie să menționăm, poziția sa geografică bună.
 
Direct prin centrul său trece una dintre cele mai importante drumuri de importanță națională a republicii, direcția spre punctele de trecere a frontierei cu Ucraina Tudora / Starokazacie și Palanca. 
Ольга Ваданюк
ДИРЕКТОР ОТДЕЛЕНИЯ КБ „MOBIASBANCA-GROUP SOCIETE GENERALE” S.A.
 
ТРИ АССОЦИАЦИИ С КРЕДИТНОЙ КАРТОЙ
Удобство, независимость, комфорт.
 
ВАШИ ТРИ ПОСЛЕДНИЕ ПОКУПКИ С ПОМОЩЬЮ КРЕДИТНОЙ КАРТЫ?
Подарок мужу на 14 февраля, поход в салон красоты, услуги такси.
 

Raionul Dubăsari în Moldova are un statut special. Și o condiție specială: o zonă fără oraș. Pe moment. Până la reunirea a două părți de până acum împrăștiate ale Moldovei: zona Dubăsari RM și raionul Dubăsari, sub controlul autorităților RMN nerecunoscut.

Banca noastră se diferențiază printr-o serie de avantaje printre angajatorii din Moldova, fiind parte a unei companii financiare internaționale.

Tinerii specialiști care doresc să-și dezvolte o carieră în sectorul bancar vor alege o companie în care să poată dezvolta abilități profesionale calitative, să preia experiență și standarde la nivel european și, de asemenea, să aibă o viziune clară și transparentă asupra perspectivelor de creștere în carieră.

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A., de peste 11 ani parte a unui grup financiar internaţional solid – Société Générale, este partenerul de încredere al antreprenorilor, cu produse și servicii financiare de calitate, încă de la înființarea sa; este un brand puternic, apreciat pentru stabilitate și transparență.

În acest an, Mobiasbancă a decis să redirecționeze fondurile destinate achiziționării de cadouri clienților pentru reamenajarea Secției de Reanimare și Terapie Intensivă a clinicii ”Emilian Coțaga” a Institutului Mamei și Copilului. 

Problema locuinței proprii este extrem de acută pentru mulți locuitori din țara noastră. Odată cu apariția programului de stat Prima Casă, situația cetățenilor s-a schimbat. Dar, chiar dacă se dorește de a apela la acest program, consumatorul trebuie să aleagă o anumită bancă.