Noutăţi

La 27 noiembrie a.c., inaugurarea Scuarului „Mihai Eminescu” a marcat finalizarea lucrărilor de renovare, pe care le-au urmărit toți locuitorii municipiului. 

Mobiasbanca – OTP Group se regăsește printre cele mai de succes, dezvoltate și de încredere instituții financiare din țară.

Ion Cojocaru, administratorul companiei “Sandunelu” SRL, a ales să investească în automatizarea proceselor prin implementarea tehnologiilor moderne, iar acum compania pe care o gestionează este pe cale să devină una dintre cele mai performante întreprinderi legumicole din țară.

„Încrederea pe care ne-au acordat-o clienții și partenerii pe parcursul acestor 30 de ani, dar şi devotamentul echipei, au fost reperele principale în evoluția Mobiasbanca. De aceea, înainte de orice, doresc să le mulțumesc", a declarat László Diósi, Președintele Comitetului Executiv, CEO Mobiasbanca – OTP Group.

Citeşte întreg articolul aici. 

Pandemia de coronavirus a afectat sectorul agricol din întreaga lume, fermierii din țară însă, continuă să se dedice cu ardoare afacerilor pe care le dezvoltă. Un exemplu frumos de fermieri curajoși este familia Cavcaliuc.

Mobiasbanca OTP - Group: новые вызовы и задачи

"Ne propunem să dezvoltăm Mobiasbanca OTP - Group, astfel încât, metaforic vorbind, să devină un cetăţean bun, corect şi responsabil al RM". 

Citeşte întreg articolul aici.

Raionul Nisporeni este situat în Codri, iar noile direcții ale dezvoltării sale sunt determinate de aspectele geografice. Aici cresc plante perene precum: mere, prune, struguri, nuci. Vezi câteva istorii de success din acest raion. 

Una dintre cele mai nordice regiuni ale Moldovei este Dondușeni. Așa cum s-a menționat, puteți auzi despre regiunile nordice din mass-media republicană doar dacă s-a întâmplat ceva groaznic acolo și informațiile pozitive nu le ating. „LP” a mers în raionul Dondușeni pentru a afla despre viața lui de zi cu zi.

Термин «ребрендинг», хорошо известный маркетологам и рекламистам, стремительно ворвался в лексикон представителей финансово-банковской сферы, потому что банки тоже нуждаются в обновлении своего имиджа в глазах клиентов.