În atenția clienților Mobiasbanca

22 May 2020
Stimați clienți,
 
Vă atenționăm asupra intensificării cazurilor de escrocherie care au drept scop obținerea datelor de pe cardurile bancare!
 
Deținătorii de carduri sunt contactați de pe numere de telefon similare cu cele ale băncii, de către infractori ce pretind a fi angajați/reprezentați ai băncii și solicită, invocând diverse motive, datele confidențiale ale cardului precum: data expirării, codul CVV, codul PIN sau alte parole de securitate transmise prin SMS sau email!
 
Vă îndemnăm sa tratați cu maximă prudență cazurile în care sunteți îndemnat să divulgați prin telefon, email sau sms, datele personale și cele de card pentru obținerea unor câștiguri, recompense, transferuri sau pentru anularea unor plăți etc.
 
Nu deveniți victima escrocilor! 
 
Banca nu va solicita NICIODATĂ, divulgarea, confirmarea sau modificarea prin telefon sau email a datelor personale, de autentificare bancară și/sau datele cardurilor bancare pe care le dețineți! 
 
De asemenea, Banca NU va transmite niciodată link-uri prin email pentru transmiterea datelor cardului sau pentru  accesarea aplicației de Internet Banking ! 
 
În cazul în care ați fost victima tentativelor de fraudă, informați imediat banca sau apelați Call Center la + 373 (22) 256 456, disponibil 24/7 și solicitați blocarea cardului.
 
Fiți vigilenți și protejați-vă banii și datele personale!
 
Pentru detalii despre regulile de securitate privind utilizarea cardurilor bancare, accesați acest link.