În perioada sărbătorilor de iarnă, Mobiasbancă a devenit Moș Crăciun pentru clienții săi

02 Jan 2019
În perioada sărbătorilor de iarnă, Mobiasbancă a devenit Moș Crăciun pentru clienții săi. În cadrul campaniei ”Cadouri oferite la timpul potrivit”, poți obține un credit fără comisioane și cu 0 la sută dobândă. Săptămâna aceasta a fost ales al patrulea norocos.
 
Mariana CHIȚAN, câştigătoare campanie  Mobiasbancă: "Am fost telefonată și anunțată că am câștigat loteria, beneficiez de o promoție foarte binevenită în ajunul sărbătorilor de iarnă cred că este ceva fantastic."
 
Un credit gratuit te aduce mai aproape de visurile și dorințele tale. S-a convins de asta și Mariana Chițan, care știe cum va folosi împrumutul.
 
Mariana CHIȚAN, câştigătoare campanie  Mobiasbancă: "Sărbătorim cu familia și poate ne facem și o vacanță."
 
Nadejda RADU, director sucursală Mobiasbancă: "Pe noi sigur că ne bucură faptul că printre câștigătorii campaniei promoționale de iarnă se regăsește și clienta sucursalei Piața Centrală. Întotdeauna ne străduim să oferim clienților Mobiasbancă tot ce e mai bun, respectiv noi îi îndemnăm pe toți să reușească să beneficieze de credit în cadrul acestei campanii de iarnă care va dura până pe 9 februarie 2019. Suntem convinși că “Cadourile oferite la timpul potrivit sunt cele mai bune."
 
Suma maximă fără gaj pe care o puteți împrumuta e de 200 de mii de lei. Iar pana pe 9 februarie 2019, aveți șansa să deveniți unul din câștigători și să obțineți un credit absolut gratuit.
 
Cristian LÎSII, şef departament strategie şi marketing: "În fiecare an cadourile devin tot mai costisitoare pentru clienții noștri, de aceea, creditul de la Mobiasbancă vine în ajutor pentru a împlini visele și a face rudelor, copiilor un cadou mai bun decât în anii precedenți. Suntem banca numarul 1 în Moldova dupa numărul de credite acordate, ceea ce în mare parte se datorează clienților noștri."
 

Sursa: www.protv.md