25 de pomi de măr au devenit noii colegi ai elevilor Liceului „Mihai Viteazul” din capitală, datorită „Coolege vitamine”

10 May 2017

„Sărbătoarea mărului” a fost marcată într-un mod mai deosebit de elevii Liceului „Mihai Viteazul” din Chişinău pentru a aduce un omagiu fructelor preferate şi a mulţumi, astfel, pentru gustările pline de vitamine primite săptămânal datorită proiectului Coolege vitamine.

Pe parcursul anului educaţional, în cadrul proiectului Coolege vitamine, iniţiat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare şi susţinut în calitate de partener de Mobiasbancă, elevilor le-au fost distribuite pachete cu mere proaspete, încurajându-i, astfel, să consume cât mai multe fructe şi să beneficieze de aportul necesar de vitamine pentru o creştere armonioasă.

În cadrul evenimentului, elevii şi-au etalat talentele şi vasta cultură generală, dansând, recitând, interpretând, surprinzând audienţa cu curiozităţi despre măr şi cu diverse compoziţii artistice dedicate mărului. Totodată, 25 de puieţi de pom au fost plantaţi în curtea Liceului, elevii contribuind, astfel, la sădirea propriei lor mini-livezi de pomi de măr, urmând să-i îngrijească şi să se bucure de viitoarea roadă de mere.

„Mobiasbancă susţine proiectul Coolege vitamine al PNUD şi ne bucurăm că gustările de măr sunt atât de aşteptate şi la Liceul Mihai Viteazul. Sperăm ca acest proiect să fie extins în cât mai multe școli. Consumaţi mere şi urmaţi îndemnul – de la mere ia putere”, a declarat Viorica Tudos, şef al Departamentului Comunicare şi Calitate al Mobiasbancă.

Mobiasbancă promovează modul sănătos de viaţă. Pentru că aşa este #corect!