Business Day a reunit clienții din Anenii Noi

07 Oct 2015

La data de 2 octombrie 2015 a avut loc un eveniment dedicat clienților raionului Anenii Noi, sub genericul Business Day, organizat de Mobiasbancă, Structura Regională Sud.

Evenimentul a fost inaugurat de către Primarul orașului Anenii Noi, Veaceslav Bondari, care a reiterat importanța inițiativelor de acest gen în regiune, pentru a sprijini agenții economici să-și dezvolte afacerile, să cunoască și să înțeleagă noi instrumente de finanțare. 

La eveniment au participat circa 55 de invitați, clienți fideli și potențiali ai Mobiasbancă, interesați de  ofertele adresate segmentului întreprinderilor mici și mijlocii.  

În cadrul evenimentului, directorul Comercial al băncii, dl Filip Kotora, a vorbit despre Grupul Société Générale în lume și a prezentat activitatea Mobiasbancă în Republica Moldova. Radu Jechiu, directorul filialei „Aneni”,  împreună cu directorul Regional, Petru Delinschi, au oferit detalii despre produsele și serviciile băncii.

De asemenea, invitații s-au familiarizat cu beneficiile proiectului MOREEFF, precum și cu ofertele la condiții avantajoase, disponibile din diferite proiecte finanțate de către Organizațiile Financiare Internaționale, la care Mobiasbancă este partener.

Întâlnirea a avut un caracter interactiv, cu o multitudine de întrebări din partea clienților, la care gazdele evenimentului au răspuns, evidențiind valorile și stabilitatea băncii, echipa profesionistă care poate acorda servicii bancare de înaltă calitate.