Serviciu inovativ de încasare a numerarului destinat Agenților Economici

01 Feb 2016

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A lansează noul serviciu de încasare a numerarului de la agenții economici prin CASHBOX, dezvoltat în baza necesităților clienților săi privind deservirea bancară curentă.

Serviciul de încasare a numerarului prin CASHBOX reprezintă un serviciu inovativ, dedicat agenţilor economici, care permite depunerea de sine stătătoare a mijloacelor băneşti 24/7, prin utilizarea unui dispozitiv bancar special CASHBOX, colectarea lor ulterioară și înregistrarea în contul curent.

Ce avantaje oferă clienților?

  • Acces nelimitat 24/7 – depuneţi numerarul încasat din vânzări sau alte mijloace băneşti la bancă, la orice oră dorită şi cu frecvenţa necesară;
  • Optmizarea timpului – numerarul se depune fără participarea angajaţilor băncii şi fără necesitatea de a aştepta în rând la ghişeu;
  • Siguranţă – mijloacele tehnice de securitate şi măsurile asigurate de către bancă la utilizarea CASHBOX, garantează siguranţa înaltă a mijloacelor băneşti depuse de către clienţi;
  • Economisire – optimizarea cheltuielilor aferente serviciului de încasare a numerarului;
  • Rapiditate – numerarul depus în CASHBOX va fi procesat de către bancă de 2 ori pe parcursul zilei lucrătoare şi înregistrat în contul curent al clientului conform orarului stabilit.

Cu ocazia lansării serviciului CASHBOX Mobiasbancă anunță o Oferta Specială*

Primii clienți care vor profita de această ofertă vor primi garantat un CADOU**

Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, accesaţi următorul link și/sau contactați Serviciul Contactell 022 256-456, disponibil 24/7.

Notă:

* Oferta Specială este valabilă timp de 6 luni de la contractarea serviciului, dar nu mai tîrziu de  31.07.2016. Termenii şi condiţiile din prezenta ofertă nu sunt exhaustivi şi nu comportă un angajament din partea BC „MOBIASBANCĂ – Groupe Société Générale” S.A.

** În limita stocului disponibil.