Mobiasbancă a organizat o petrecere în cinstea celui mai popular vin tânăr din lume - Beaujolais Nouveau

23 Nov 2015

Joi, 19 noiembrie, a fost organizată o petrecere selectă cu degustarea primului vin francez al anului, acompaniat de un meniu special și muzică bună, în incinta Muzeului Național de Artă al Moldovei. Pentru Mobiasbancă această tradițională sărbătoare este un prilej în plus să adune prietenii în comunitatea sa.

În deschiderea evenimentului, Președintele Comitetului de Direcție al băncii, Ridha Tekaia, a spus: ”De câțiva ani ne bucurăm alături de prieteni și clienții băncii de lansarea primului vin roșu al anului în Franța. În această seară, totodată, dorim să celebrăm victoria și solidaritatea, vrem să credem într-o lume mai bună și să împărtășim sentimentul  de bunăvoință și prietenie”.

Prezent la eveniment, Ambasadorul Franței  în Republica Moldova, E.S. Pascal Vagogne, adresându-se oaspeţilor, a spus: ”Beaujolais Nouveau este un eveniment în spiritul Parisului, iar în această seară, numeroși parizieni, la fel ca și noi, caută consolare în cadrul reuniunii, prieteniei și împărtășirii acestui spirit”. Totodată, Ambasadorul a mulțumit poporului moldovenesc pentru susținere în aceste clipe grele pentru Franța și a propus să fie adus un omagiu dedicat Parisului.

La sărbătoarea vinului tânăr au mai participat reprezentatul UE, E.S. Pirkka Tapiola, oficialități, parteneri și clienți ai băncii, reprezentații comunității franceze și alte persoane publice. Oaspeții s-au bucurat de o atmosfera în stil francez, delectându-se cu brânzeturi franceze, însoțite de vinul zilei - Beaujolais Nouveau, pe care unii dintre ei au avut norocul să-l ia acasă.

Pentru detalii vizitați pagina noastră de Facebook.