Mobiasbancă - Groupe Société Générale a sărbătorit 25 de ani de la fondare împreună cu clienții și partenerii săi

09 Jun 2015

BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. a sărbătorit 25 de ani de la fondare în cadrul unei petreceri inedite, alături de peste 400 de invitaţi - clienţi și parteneri ai băncii, reprezentanți ai misiunilor diplomatice și instituțiilor publice centrale. Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă festivă, iar oaspeții au fost întâmpinați de mimi argintii și muzică rafinată.

Tradițional, întreg evenimentul aniversar al BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A., începând cu locația inedită, caracterul evenimentului și surprizele pregătite pentru invitați, a fost guvernat de valorile fundamentale ale băncii: spiritul de echipă, inovație, responsabilitate și angajament.

 

Seara a început cu discursul preşedintelui băncii, dl Ridha Tekaia, care a salutat publicul şi a vorbit despre importanţa experienţei băncii în sectorul bancar al țării: ”În 25 de ani de prezenţă în Moldova, dintre care 8 ani sub umbrela Société Générale, am demonstrat zi de zi că putem avea creştere susţinută, performanţă şi o conduită respectată în sectorul bancar. Însă, nimic nu ar fi fost posibil fără spiritul de echipă, care este un punct cheie al eficienței și entuziasmului nostru. Ca parte a echipei vă consider pe voi, acţionari, clienți, parteneri şi mai ales colegii din Mobiasbancă”.

Prezent la eveniment, dl Pirkka Tapiola, șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, a menționat în discursul său că Mobiasbancă și unul dintre cei mai importanți investitori europeni - Société Générale, au demonstrat că este posibil să activezi şi să dezvolți o afacere în Republica Moldova, prin buna gestiune și respectarea regulilor.

Momentul culminant al serii a fost inaugurarea unei sculpturi metalice, concepută și creată de tânărul sculptor Alexandru Coicev, unul dintre eroii descoperiți în cadrul proiectului "150 de moldoveni. Descoperă Moldova", lansat de bancă în anul 2014. Această sculptură reflectă într-un mod inovator valorile BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A.: spiritul de echipă, inovație, responsabilitate și angajament. Totodată, ea reprezintă un semn de recunoștință pentru încredere și loialitate tuturor clienților, partenerilor și angajaților băncii.

De asemenea, oaspeții au avut posibilitatea să admire colecția de bijuterii din argint create de absolvenții Colegiului „Mondostud-Art" din Chișinău, căruia BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A.  i-a oferit 10 standuri pentru participarea la diverse expoziții naționale și internaționale, reconfirmându-şi în acest fel statutul de bancă social responsabilă.