Mobiasbancă a omagiat Femeia prin muzică de calitate

06 Mar 2017

Emoţiile înşirate pe portativ, arcuite cu măiestrie de Orchestra simfonică a Filarmonicii Naţionale “Serghei Lunchevici”, sub bagheta dirijorului Mihail Agafiţa, interpretate de violonista Alexandra Conunova, de soprana Tatiana Costiuc şi tenorul Edoardo Guarnera au captivat publicul în data de 2 martie la concertul de excepţie “Interferenţe muzicale de MĂRŢIŞOR”.    

Cu ocazia sărbătorilor de primăvară Mobiasbancă şi-a invitat angajatele şi clientele la acest concert cu muzică de calitate, pentru a le omagia şi a le oferi, astfel, un mărţişor muzical în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică Mărţişor 2017.

“Ne-am dorit ca emoţia sosirii primăverii, a mărţişorului şi a Zilei Femeii să fie resimţite mai altfel de angajatele şi clientele Mobiasbancă la acest concert de excelenţă, prin care le aducem un omagiu. Totodată, continuând politica de responsabilitate socială, am reuşit să punem în valoare talentul interpreţilor autohtoni Alexandra Conunova şi Tatiana Costiuc”, şi al interpreţilor italieni, care au demonstrat în scenă că muzica nu are graniţe sau naţionalitate”, a menţionat Stela Ciobanu, Secretar General Mobiasbancă

Măiestria interpretativă şi talentul artiştilor au transformat seara în una de neuitat, iar inimile celor prezenţi au bătut în unison pe acordurile muzicii clasice din sala Filarmonicii Naţionale “Serghei Lunchevici”.

În această atmosferă, dragostea şi speranţa, bucuria şi fericirea s-au resimţit vibrant, iar muzica de calitate a intensificat primele emoții de primăvară.

Expoziţia de pictură recent inaugurată sub genericul „Flori şi muzică pentru femei” şi concertul de muzică „Interferenţe muzicale de MĂRŢIŞOR” continuă angajamentele asumate de Mobiasbancă prin politica de responsabilitate socială corporativă de a susţine arta şi oamenii talentaţi, pentru că aşa este #corect!