Mobiasbancă a participat la Forumul economic din Găgăuzia

11 Nov 2014

Mobiasbancă – Groupe Société Générale susţine dezvoltarea mediului de afaceri din Găgăuzia prin participarea la Forumul Economic Internaţional “Investiţiile în Găgăuzia - vectorul dezvoltării”, ediţia a III-a, desfăşurat la Comrat în perioada 31 octombrie-1 noiembrie 2014. Evenimentul a întrunit peste 250 de participanţi, printre care reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, oameni de afaceri şi potenţiali investitori din Federaţia Rusă, Turcia, România, Polonia.

Forumul a fost organizat de conducerea autonomiei Găgăuze cu scopul de a arăta potenţialul investiţional al regiunii şi de a stimula fluxul de investiţii autohtone şi străine în economia autonomiei.

Președintele băncii Ridha Tekaia a ținut un discurs de salut la ședința de deschidere a forumului împreună cu başcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal și alți participanți, după care au urmat cinci sesiuni de lucru dedicate investiţiilor, dezvoltării complexului agrar şi industrial, ştiinţei şi inovaţiilor, turismului, dar și promovării imaginii Găgăuziei.

Mobiasbancă a fost reprezentată de Sergiu Mocan - director Regiunea Sud; Marina Fedulova – Corporate Relashionship Manager (Departamentul Corporate Banking), Hatuna Maximciuc, directorul Filialei nr.14 Comrat și Dmitri Croitor - Consilier clientelă Business PRO, care au participat la sesiunea de lucru dedicată dezvoltării complexului agrar şi industrial, cu prezentarea ofertelor de finanțare pentru potențialii investitori, locali și străini.