Mobiasbancă a participat la conferința dedicată proiectelor de Eficiență Energetică în cadrul MoSEFF

17 Dec 2015

La data de 15 decembrie 2015, Mobiasbancă a participat la conferința cu genericul „Finanțare cu grant pentru proiectele de Eficiență Energetică și Energii Regenerabile” organizată de către Unitatea de Implementare a proiectului MoSEFF.

În cadrul evenimentului, Alexandru Danuța, directorul filialei „Ungheni”, împreună cu directorul Regional, Iurie Iurco, au oferit informații privind oportunitățile de finanțare din cadrul programului MoSEFF. De asemenea, a fost reiterată importanța investițiilor energoeficiente în cadrul întreprinderilor.

MoSEFF este prima linie de credit pentru întreprinderile din Moldova care doresc să investească în tehnologiile de economisire a energiei și/sau în sursele regenerabile de energie. Mobiasbancă a aderat la facilitatea MoSEFF în anul 2013 și acum este unica bancă care oferă finanțare din facilitatea dată pentru scopurile nominalizate. În cadrul facilității sunt disponibile credite pentru companiile private cu component de grant (5% - 20% din valoarea creditului).

Pentru mai multe detalii cu privire la condițiile de finanțare vă rugăm să contactați consilierul dvs. personal sau să apelați serviciul Contactell 022 256-456.