Mobiasbancă – Groupe Société Générale a primit licenţa nouă de societate de investiţii de categoria „C”

12 Mar 2015

BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. a primit licența nouă de societate de investiții de categoria „C” pe un termen nelimitat, începând cu 15 martie 2015.

Conform licenței „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. poate presta următoarele activităţi şi servicii de investiţii:

  • primirea şi transmiterea ordinelor privind unul sau mai multe instrumente financiare;
  • executarea ordinelor privind instrumentele financiare în numele clienţilor;
  • tranzacţionarea în cont propriu;
  • managementul portofoliului;
  • consultanţa de investiţii;
  • intermedierea subscrierii instrumentelor financiare şi/sau plasamentul instrumentelor financiare în baza unui angajament ferm;
  • plasamentul instrumentelor financiare fără angajament ferm;
  • consultanţă acordată societăţilor pe acţiuni privind structura capitalului, strategia industrială şi aspectele conexe, servicii referitoare la fuziuni şi achiziţii de societăţi.

BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. rămâne un participant activ al pieței de capital a Republicii Moldova, având cele mai moderne sisteme informaționale și personalul calificat pentru a satisface cerințele clienților săi.

„Mobiasbancă - Groupe Société Générale” este o bancă comercială universală, care deservește peste 118.000 de clienţi activi în sectorul corporativ, IMM-urilor și de retail prin intermediul unei rețele de 57 de unităţi. Aceasta rămâne prima și singura bancă din Moldova care deține certificatul de calitate ISO 9001: 2008, ca urmare a angajamentului de a oferi produse şi servicii de calitate clienţilor, îmbunătăţind în permanenţă nivelul lor de satisfacție.

De-a lungul celor 150 de ani de experienţă, grupul internaţional francez, al cărui parte suntem, a depăşit cele mai mari provocări şi şi-a sprijinit clienţii, oferindu-le siguranţă şi stabilitate. Astăzi, 32 milioane de clienţi din toată lumea au încredere în Groupe Société Générale.