Mobiasbancă anunţă lansarea noilor carduri VISA

01 Sep 2016
Faci cumpărături dintr-o mişcare cu cardurile VISA de la Mobiasbancă

Mobiasbancă lansează noua gamă de carduri VISA, care dispun de funcţionalităţi moderne şi oferă multiple avantaje:

  • posibilitatea de a plăti contactless, în ţară şi în străinătate, la terminalele cu sigla sau simbolul
  • securitate înaltă pentru tranzacțiile efectuate pe Internet prin programul de securitate Verified by Visa
  • zero comision pentru achitările la comercianţi
  • cashback garantat direct pe card pentru cumpărăturile la comercianţii din ţară

Vino şi ia un card VISA în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2016 şi beneficiază de un extra-avantaj – reducere de 50% la comisionul de deservire anuală a cardului.

Persoanele juridice vor beneficia de oferta de lansare cu preţuri speciale: mai multe carduri VISA Business contractate - reduceri mai mari la comisionul de deservire anuală a cardurilor. Suplimentar, vor beneficia GRATUIT de serviciul de deservire la distanţă MobiasSMS.

Totodată, cardurile VISA îşi menţin toate funcţionalităţile curente pentru administrarea eficientă a banilor din cont, programarea plăţilor, automatizarea achitărilor facturilor prin serviciul eFactura, setarea SMS-alerte şi ataşarea serviciului eMobias.md Internet Banking pentru gestionarea contului la distanţă.

Mobiasbancă este unica bancă din Moldova care oferă facilitatea contactless pentru toată gama de carduri VISA (Visa Electron în lei, Visa Classic în lei și dolari, Visa Gold în dolari și Visa Business în lei). Această tehnologie permite efectuarea în mod rapid, fără introducerea codului PIN, a plăţilor de mică valoare, prin simpla apropiere a cardului de terminalul dedicat.

Pentru mai multe detalii despre cardurile VISA, accesaţi aici, apelaţi serviciul Contactell 022 256-456 disponibil 24/24 sau vizitaţi orice unitate Mobiasbancă.