MOBIASBANCĂ are un nou Preşedinte

02 May 2017

La data de 2 mai 2017, Banca Naţională a Moldovei a aprobat desemnarea dlui Antoine GABIZON în funcţia de Preşedinte al Comitetului de Direcţie - CEO al BC „MOBIASBANCĂ – Groupe Société Générale” S.A.

Pe parcursul a 33 de ani de carieră în Grupul Société Générale, dl Gabizon a acumulat o experienţă importantă şi diversificată în sectorul bancar. A activat în Franţa şi pe diverse pieţe în curs de dezvoltare, gestionând echipele subsidiarelor din Kazahstan, Ucraina, România şi Georgia în funcţia de CEO.

În noul său rol, dl Antoine Gabizon îşi va folosi cunoştinţele sale profunde pentru a însoţi clienţii în creşterea lor şi a dezvolta în continuare relaţii durabile cu partenerii financiari internaţionali.

Biografie

Născut în or. Paris, Franţa, dl Antoine GABIZON şi-a început cariera în cadrul Société Générale în anul 1983, ocupând diferite funcţii în Franţa şi în străinătate, inclusiv 8 ani în funcţia de CEO la diferite subsidiare ale grupului. Dl. Gabizon deţine diplomă în administrarea afacerilor de la Universitatea Paris-Dauphine, Franţa (1978) și diplomă la secţia Economie şi Finanţe, Institutul de Studii Politice din Paris, Franţa (1983). 

Subsidiara Grupului Société Générale, BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. este a patra cea mai mare bancă comercială din Moldova care deserveşte peste 130 000 de clienţi activi în sectoarele IMM şi retail prin intermediul unei reţele de 54 de sucursale. Mobiasbancă este un actor activ în societate, prin susţinerea mai multor iniţiative culturale, sportive şi educaţionale.