Mobiasbancă găzduiește expoziția de artă contemporană „Renașterea"

05 May 2015

BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. în parteneriat cu Vintage a lansat o expoziție de artă contemporană „Renașterea". Atât clienții cât și angajații băncii vor avea posibilitatea să admire aceste lucrări pe durata a doua luni de zile.

Operele de artă în număr de 30, prezintă 7 artiști inediți din Republica Moldova. Este vorba despre Cristina Golovatic, Nadejda Lungu, Robert Andersen, Pavel Boldescu, Cristina Magurean, Mireana Hmelnițcaia și Alexandru Danu care fac parte din noul curent de artă modernă din Moldova.

Lucrările pot fi admirate în oficiul central al băncii (holul principal de la etajul 1 și etajul 3), departamentul Corporate Banking și filiala Corporate Banking precum și spațiul din filiala nr.9 Centru. De asemenea, o mică galerie de picturi au fost expuse în incinta filialei nr.40 „Mateevici”.

Fiecare lucrare este însoțită de o inscripție cu titlul lucrării, autorul, prețul de chirie și de vânzare.

Vintage este o galerie de artă online care arendează și vinde lucrări de artă a pictorilor autohtoni expunându-le în spații precum oficii, hoteluri, restaurante și alte spații comerciale.

Prin această acțiune, Mobiasbancă, alături de Vintage, susține promovarea artei și a tinerelor talente și speră că această expoziție nu doar va încânta ochii iubitorilor de artă, dar va contribui la dezvoltarea culturii și artei moldovenești.