Mobiasbancă lansează Debit MasterCard

04 Apr 2016

Stimați clienți,

În contextul promovării inovațiilor bancare, Mobiasbancă lansează cardurile de tip Debit MasterCard. Emise în monedă națională, cu un design special ce reprezintă brandul național al industriei turismului, aceste carduri de debit vin să completeze oferta curentă a băncii destinată persoanelor fizice.

Pe lângă funcționalitățile de bază ale unui card bancar, Debit MasterCard sunt acceptate spre plată într-o rețea mult mai largă, precum și permit efectuarea de tranzacții e-commerce.

În același context, odată cu lansarea cardurilor Debit MasterCard emiterea cardurilor de tip Cirrus/Maestro va fi stopată (atât pentru cardurile de debit, cât și cele de credit)!

Pentru deținătorii existenți de carduri Cirrus/Maestro, reemiterea se va efectua la comisioane și condiții analogice, dar pe produsul Debit MasterCard – pentru cardurile de debit și MasterCard Standard NEOS – pentru cardurile de credit.

Pentru mai multe detalii puteți accesa acest link, apela serviciul Contactell 022 256-456, disponibil 24/24 sau vizita orice unitate Mobiasbancă.