Mobiasbancă - partenerul de încredere în finanțarea activității de import-export

18 Dec 2015

Ediția anului 2015 al evenimentului ImpEx a fost organizată al treilea an consecutiv de către BC „MOBIASBANCA - Groupe Société Générale” S.A., la data de 10 decembrie 2015, în orașul Chișinău și la 17 decembrie 2015, în orașul Bălți, unde a întrunit cele mai mari companii de import - export din Republica Moldova.

Evenimentul este o platformă de comunicare între companiile din domeniu şi Mobiasbancă cu scopul de a împărtăși experiența vastă în utilizarea instrumentelor de finanțare a activității de import - export. În cadrul discuțiilor interactive, reprezentanţii companiilor au avut oportunitatea să comunice direct cu Președintele Comitetului de Direcție – CEO, Ridha Tekaia, și Membrul Comitetului de Direcție, Director Comercial Corporate Banking, Elena Guzun, specialiști consacrați ai băncii în materie de Trade Finance, leasing financiar şi finanțarea din resursele Organizațiilor Financiare Internaționale.

Domnul Ridha Tekaia, în discursul său a menționat că banca, având cele mai bune practici ale Groupe Société Générale, poate oferi consultanţă profesionistă în domeniul tranzacțiilor economice internaționale şi evaluării riscurilor proiectelor de import - export.

Mobiasbancă – este prima bancă certificată standardului internaţional ISO 9001:2008 în domeniul produselor Trade Finance,  recunoscută prin reţeaua extinsă de filialele Groupe Société Générale în străinătate,  cu o echipă profesionistă și unica bancă din întreg sectorul bancar cu cea mai larga ofertă de finanțare din resursele Organizațiilor Financiare Internaționale.

În cadrul evenimentului, fiind unica bancă-participantă în programul MoSEFF (linia de finanţare a Proiectelor de Eficiență Energetică și Energii Regenerabile în Republica Moldova), Mobiasbancă a oferit oamenilor de afaceri consultanţă în domeniul eficienței energetice şi a prezentat avantajele acesteia cu suportul reprezentanților Programului MoSEFF în Republica Moldova.

De asemenea, participanţii la eveniment au avut posibilitatea să se înscrie gratuit la un curs din modulul e-Learning „Introduction to Trade Finance”, oferit de Mobiasbancă prin intermediul Programului de Facilitare a Comerțului (TFP) al Băncii Europene de Reconstrucții și Dezvoltare (BERD).

Mobiasbancă va continua să susțină mediul de afaceri și să ofere tot suportul și expertiza sa pentru finanțarea activităților de  import - export.