Mobiasbancă participă la HOSPICE Bike Tour 2016

15 Jun 2016

Hospice Angelus Moldova organizează primul tur pe bicicletă „de la HOSPICE la HOSPICE pe două roți” – HOSPICE Bike Tour 2016. O echipă formată din 11 cicliști amatori vor parcurge, în perioada 15-20 iunie 2016, 563 KM, pentru o cauză caritabilă. Astfel, ei vor crea o conexiune fizică între HOSPICE Angelus Moldova și HOSPICE Casa Speranței din București.

Mobiasbancă s-a alăturat acestui demers caritabil susținând organizarea evenimentului. Suntem mândri că dl Damien Granier, COO, participă la acest turneu de ciclism, fiind singurul reprezentant din sistemul bancar.  Ultimele noutăți și evoluția turneului le puteți urmări pe https://www.facebook.com/hospicebiketour/ și https://www.facebook.com/HospiceAngelusMoldova.

Cei 11 participanți au ca scop să ridice nivelul de conștientizare cu referire la importanța serviciilor de îngrijire paliativă și să colecteze fonduri pentru cauza HOSPICE. Mai mult decât o provocare, participarea la această competiţie va asigura ca fiecare kilometru parcurs să aducă alinare copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv sau avansat şi cu un prognostic limitat de viaţă.

Organizatorii au lansat și o campanie de colectare de fonduri pe o platformă locală, unde toți susținătorii pot face donații online.