Mobiasbancă - soluții pentru sănătatea afacerii la expoziţia MoldMedizin

09 Sep 2016

Mobiasbancă - Groupe Société Générale participă la Expoziţia internaţională specializată MoldMedizin & MoldDent 2016, organizată în perioada 7 – 10 septembrie a.c. la Moldexpo.

Decizia de a susține un sector cheie al țării precum este sănătatea, a determinat Mobiasbancă să lanseze în anul curent un program nou - MobiSanté. Acesta a fost creat special pentru agenţii economici cu afaceri în domeniul medical şi angajaţii din instituţiile medicale publice şi private, care oferă în exclusivitate pe piaţa bancară o gamă largă de produse și servicii sectorului sănătății.

Reprezentanţii băncii prezintă în cadrul expoziţiei oferta MobiSanté, oferă consultații vizitatorilor și comunică despre cea mai generoasă ofertă pentru creditele fără gaj, valabilă în perioada 1 septembrie – 31 octombrie a.c., cu reduceri de până la 25% anual la dobândă.

Totodată, pe întreaga durată a expoziției, Mobiasbancă în parteneriat cu platforma E-Sănătate.md, organizează seminare pe tematici de actualitate pentru publicul vizat.