Mobiasbancă susține inovația împreună cu ASEM

30 Sep 2015

În perioada 5 octombrie – 24 decembrie 2015 se va desfășura Concursului anual „Idei de Afaceri" pentru studenţii Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM). Concursul este organizat anual de Incubatorul de Afaceri al ASEM, cu susținerea Mobiasbancă, care  este partenerul acestui eveniment pe parcursul mai multor ediții.

Concursul oferă participanților posibilitatea de a-și prezenta propriile idei de afaceri și de a obține finanțări pentru start-up sub formă de premii, iar participanții cu cele mai bune planuri de afaceri vor putea continua ascensiunea în domeniul afacerilor ca rezident al Incubatorului de Afaceri.

Totodată, pe perioada concursului participanții vor beneficia de training-uri în domeniul antreprenoriatului, întâlniri cu oamenii de afaceri de succes și consultații ale experților în business.

În cadrul parteneriatului cu Incubatorul de Afaceri ASEM,  Mobiasbancă sprijină proiectele inovative şi contribuie la dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor din Moldova, inovația fiind una dintre valorile fundamentale ale băncii.