Mobiasbancă susține inovațiile

01 Dec 2015

Mobiasbancă a participat la Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT”, ediția a XIV-a, organizată de Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) și desfășurată la Centrul Internațional Expozițional „Moldexpo” S.A.

În cadrul expoziției, pe 28 noiembrie curent, Mobiasbancă a participat la masa rotundă cu genericul „Promovarea inovațiilor și a produselor creative cu potențial de comercializare”, organizată în scopul promovării în rândul mediului de afaceri a celor mai noi realizări științifice și inovaționale, produse și tehnologii.

Șeful Departamentului Strategie și Marketing, Cristian Lîsîi, a prezentat ultimele produse inovatoare ale băncii, destinate persoanelor fizice și juridice, care au scopul de a optimiza timpul aferent serviciilor bancare, astfel încât clienții să dedice mai mult timp familiei, prietenilor și altor lucruri plăcute în viață.

Printre aceste produse se numără: banca la distanță, eMobias.md – monitorizarea conturilor și efectuarea operațiunilor de la distanță, MobiasSMS – consultarea conturilor și efectuarea operațiunilor (inclusiv plata facturilor) printr-un simplu sms, eFactura – pentru plata automată a facturilor.

Scopul dezvoltării acestor produse și servicii bancare de deservire la distanță este să reducă la minimum vizitele clienților la oficiile bancare pentru diferite operațiuni și să ofere o calitate mai mare de deservire la distanță. Totodată, aceste produse inovative oferă un confort sporit în gestiunea conturilor și operațiunilor bancare prin efectuarea tranzacțiilor în timpul comod pentru clienți.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai mediului de afaceri și autorităților publice responsabile de elaborarea și promovarea politicilor în domeniul industriilor creative.