Mobiasbancă te ajută să ai casa ta

03 Oct 2016

Mobiasbancai stai în chirie? Mobiasbancă ți-a pregătit o ofertă foarte avantajoasă pentru creditele ipotecare atât în lei*, cât şi în valută**, pentru ca tu să ai propria casă!

Campania promoţională „Mobiasbancai stai în chirie? E timpul să ai casa ta” se desfăşoară în perioada 3 octombrie – 16 decembrie a.c. și vine cu următoarele oferte generoase:   

  • Credite ipotecare în lei cu rata dobânzii de 9,5% anual
     
  • Credite ipotecare în euro cu rata dobânzii de 7% anual
     
  • Credite ipotecare în dolari cu rata dobânzii de circa 8,2% anual

Adiţional, poți beneficia de reduceri de până la 20%*** la tariful pentru asigurarea bunului imobil ipotecat, la contractarea unui credit ipotecar sau pentru reînnoirea asigurării bunului imobil ipotecat pentru un credit anterior contractat.

Pentru mai multe detalii despre creditele ipotecare, adresează-te consilierului personal sau apelează serviciul Contactell 022 256-456, disponibil 24/7.

* Pentru un credit ipotecar de 300 000 lei pe 20 de ani, cu o rată a dobânzii flotantă de 9,5% pentru primul an şi 12,95% pentru următorii ani, cu comision de acordare credit de 1%, comision de administrare lunară credit de 0,15% din sold, dobânda anuală efectivă constituie 15,37% (calculele sunt exemplificative). Oferta specială este valabilă pentru primul an, iar începând cu al doilea an se va aplica rata standard aferentă creditului contractat.
** Creditele în valută (EUR/USD) pot fi contractate de persoanele ale căror venituri sunt legate de EUR/USD şi se achită în MDL.
Pentru un credit ipotecar de 30 000 EUR, cu o rată a dobânzii flotantă de 7%, pe 20 de ani, cu comision de acordare credit de 1%, comision de administrare lunară credit de 0,10% din sold, dobânda anuală efectivă constituie 8,66% (calculele sunt exemplificative).
Pentru un credit ipotecar de 30 000 USD, cu o rată a dobânzii flotantă de circa 8,2%, pe 20 de ani, cu comision de acordare credit de 1%, comision de administrare lunară credit de 0,10% din sold, dobânda anuală efectivă constituie 10,3% (calculele sunt exemplificative).
Consumatorul îşi asumă responsabilitatea de rambursare a creditului ipotecar obţinut.
*** Oferta este valabilă în cazul în care clientul solicită ca asigurarea bunului imobil ipotecat să fie efectuată la Mobiasbancă.