Oferta Aniversară de la Mobiasbancă pentru clienţii noi persoane juridice

06 Jul 2015

De Aniversarea noastră - Mobiasbancă vă oferă cel mai frumos cadou!

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. le vine în întâmpinarea clienților și le oferă o serie de produse şi servicii performante şi de calitate. Odată cu Aniversarea a 25 de ani, Mobiasbancă a creat o ofertă absolut inedită pe piaţa bancară locală, destinată în special clienților noi – agenţi economici, valabilă până la 30.09.2015.

Oferta Anivesară reprezintă o gamă de reduceri speciale* (în dependență de mărimea afacerii dvs.) la produsele şi serviciile financiare electronice.

Dacă doriți să optimizați afacerea – Oferta Aniversară este special creată pentru dvs.!
  • Doriţi să economisiţi timp prin efectuarea plăţilor direct de la sediu şi să cunoaşteţi permanent care este soldul în conturile dumneavoastră?

Sistemul Client-Bancă — instrument de gestiune potrivit a conturilor bancare la distanţă. Confort şi siguranţă în efectuarea diverselor operaţiuni bancare, oriunde şi oricând, fără deplasarea la sediul unităților băncii. 

  • Doriţi să aveţi acces la informaţia despre conturile dvs. în fiecare zi, 24 ore din 24?

Serviciul Сontactell  — vă asigură accesul non-stop la informaţia despre conturile dvs. printr-un simplu apel telefonic la numărul 022 256-456.

  • Doriţi să aveți siguranță și control asupra operațiunilor efectuate pe conturile în Mobiasbancă 24/24, 365 zile?

Sistemul MobiasSMS — serviciu de deservire bancară la distanță, cel mai simplu mod de a fi la curent cu toate infomațiile despre conturile dvs. direct de pe telefonul mobil, prin intermediul mesajelor SMS. 

  • Doriţi să aveţi acces 24 de ore din 24 la fondurile dumneavoastră?

Card Business MasterCard în MDL sau EUR — mijloc de plată modern de decontare a cheltuielilor de afaceri şi asigură eficienţa în controlul şi administrarea cheltuielilor companiei dumneavoastră. 

  • Doriți să alimentați sigur, comod și rapid conturile salariaților?

Proiect salarial - alimentarea conturilor cu carduri ataşate ale angajaţilor, studenţilor şi altor tipuri de beneficiari ai: întreprinderilor, instituţiilor bugetare, universităţilor, liceelor, şcolilor, etc.

Vă invităm în toate filialele băncii pentru a beneficia de ofertă sau apelaţi Serviciul Contactell pentru a afla mai multe detalii la 022 256-456, disponibil 24/24.

Termenii şi condiţiile din prezenta ofertă nu sunt exhaustivi şi nu comportă un angajament din partea BC „MOBIASBANCĂ – Groupe Société Générale” S.A. Obligaţia băncii apare sub rezerva: (a) - prezentării documentaţiei complete şi veridice conform solicitării băncii; (b) - efectuării analizei documentaţiei puse la dispoziţie şi obţinerii aprobărilor, conform normelor şi standardelor interne ale băncii.

*Reducerile sunt valabile timp de 12 luni de la contractarea produselor și pe toată valabilitatea de 3 ani a MasterCard Business.