Achitaţi cu cardul MasterCard de la Mobiasbancă şi câştigaţi premii băneşti

17 Nov 2016

Doriţi să profitaţi de Noaptea Reducerilor? Să plătiţi mai puţin şi să câştigaţi premii? Atunci achitaţi-vă cumpărăturile cu cardurile MasterCard!

În data de 18 noiembrie a.c., în Noaptea Reducerilor, Mobiasbancă îşi îndeamnă clienţii care vor dori să profite de reducerile centrului comercial MallDova să-şi achite cumpărăturile cu cardul MasterCard, să-şi înregistreze bonurile de plată pentru cumpărăturile de minim 300 lei la reprezentantul special MasterCard în centrul comercial MallDova şi să intre în mod automat în tombola cu premii băneşti.

Potrivit organizatorilor, la fiecare oră pe pacursul evenimentului (21:00, 22:00, 23:00, 00:00) se va desfăşura câte o tombolă, urmând a fi extrase 5 premii în valoare de 2.000 de lei fiecare. Iar la miezul nopții va începe o super tombolă, la care se vor extrage 3 premii mari în valoare de 10 000 de lei fiecare! La Super Tombolă vor participa toate bonurile acumulate între orele 20:00-23:59, iar prezența este obligatorie. Pentru mai multe detalii accesaţi aici sau Regulamentul Campaniei.

Achitând cu cardurile MasterCard de la Mobiasbancă, cumpărăturile sunt mai reuşite, iar portmoneele pot fi mai pline!