Afacerea ta poate fi dezvoltată avantajos cu ”Livada Moldovei” (BEI)

22 Aug 2018
Dacă activezi în sectorul horticol, crești fructe, nuci, struguri de masă, pomușoare sau procesezi aceste produse, ai o pepinieră sau gestionezi alte afaceri conexe (tipărești etichete, produci ambalaj specializat etc.), la Mobiasbancă beneficiezi de finanțare avantajoasă din resursele Băncii Europene de Investiții (BEI) ”Livada Moldovei”.
 
Acum aceste credite sunt și mai ușor de accesat, pentru că le poți lua nu doar în euro, dar și în MDL, pentru investiții sau finanțarea capitalului circulant. 
 
În cadrul programului poți obține finanțări pentru afacerea ta - de la 5000 euro până la 600 000 euro sau echivalentul în lei la o rată avantajoasă, iar proiectele investiționale beneficiază de scutiri de accize, taxe vamale, taxe pentru efectuarea procedurilor vamale și de TVA, fiind impozitate la cota zero. 
 
Mai amâni de la un an la altul planurile de a procura echipament necesar pentru plantațiile tale sau pentru a-ți dezvolta afacerea? E timpul să le implementezi!
 
Află detalii despre program, apelează pentru precizări la serviciul Contactell și/ sau solicită consultanța consilierului personal privind finanțarea disponibilă la Mobiasbancă.