Au fost desemnaţi câştigătorii celei de-a doua etape a promoţiei “Începeți o poveste a familiei. Creați istorii de neprețuit” organizată de Mastercard

08 Nov 2018
Promoţia Mastercard îi face fericiţi pe tot mai mulţi clienţi Mobiasbancă. Efectuând tranzacţii în perioada 8 octombrie – 21 octombrie a.c. şi întrunind condiţiile Regulamentului, 10 norocoşi au devenit câştigătorii celei de-a doua etape a promoţiei naţionale Mastercard ”Începeți o poveste a familiei. Creați istorii de neprețuit”.
 
La această etapă câştigătorii vor primi câte un rucsac marca Disney. Astfel, în perioada imediat următoare, vor fi contactați și așteptați în sucursalele Mobiasbancă, la consilierii personali, pentru a-și ridica premiile.
 
Amintim că în promoția Mastercard participă toate tranzacțiile efectuate în perioada 24 septembrie – 4 noiembrie a.c. cu un card Mastercard de la Mobiasbancă, în sumă minimă de 100 de lei, pentru cea de-a treia etapă fiind puse în joc căni pentru călătorie.
 
În tombola pentru marele premiu - o călătorie pentru patru persoane la Disneyland Paris, Franța – vor participa toate plățile efectuate pe întreaga durată a promoției, ce corespund criteriilor Regulamentului.
 
Mai multe tranzacţii, mai multe şanse de câştig!