Bălţiul – felicitat de Mobiasbancă într-un mod inedit

24 May 2017

Mobiasbancă – Groupe Société Générale a instalat luni, 22 mai, în municipiul Bălţi, două ansambluri mobiliere dedicate jocului de şah, fiecare compus dintr-o masă cu două scaune, iluminate pe timp de noapte graţie unui panou fotovoltaic bazat pe energia solară.

Acest proiect social este organizat spre beneficiul locuitorilor municipiului Bălţi şi este o continuitate a angajamentului Mobiasbancă faţă de comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea.

„Pentru Mobiasbancă a devenit o tradiţie să lase o amprentă socială cu impact în localităţile în care activează, susţinând domenii cheie care să contribuie la modul sănătos de viaţă al populaţiei şi care să aducă emoţii pozitive.

Ne bucurăm că prin mesele de şah dăruite locuitorilor capitalei de Nord a ţării reuşim să aducem bucurii într-o zi importantă pentru cetăţenii oraşului şi să implementăm încă un proiect în care am investit suflet şi pasiune”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General al băncii.  

La eveniment au fost prezenţi discipolii şcolii de şah în frunte cu Preşedintele Asociaţiei de Şah din Bălţi, Vasile Sanduleac, copii însoţiţi de părinţi, orăşeni pasionaţi de şah, angajaţi ai băncii, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale. 

Amintim că un complex identic de mobilier a fost instalat anterior în scuarul „Mihai Eminescu” din Chişinău,  care se bucură de o mare popularitate printre amatorii de şah şi asigură condiţii moderne de practicare a acestui sport nobil.

Mobiasbancă – Groupe Société Générale, parte a unui grup financiar internaţional şi un actor activ în viaţa societăţii, îşi asumă angajamentul pentru dezvoltarea durabilă a comunităţii, sprijinind mai multe proiecte şi iniţiative cu caracter sportiv, educativ şi cultural, inclusiv protejarea mediului ambiant şi promovarea proiectelor de eficienţă energetică durabilă.