Caritatea şi feeria sărbătorilor de iarnă – împărtăşită de Mobiasbancă la Târgul de Crăciun

06 Dec 2016

Cu dorinţa de a-i ajuta pe cei aflaţi în impas, plus ore în şir dedicate procesului de creaţie, completate cu spiritul de voluntariat - în această manieră angajaţii Mobiasbancă s-au pregătit pentru cea de-a XX-a ediţie a Târgului Caritabil de Crăciun, organizat sâmbătă la MoldExpo de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova.

La standul Mobiasbancă vizitatorii au putut savura din delicioasele plăcinte şi biscuiţi gătiţi în ajun de angajaţii noştri, au putut admira şi procura decoraţiuni de Crăciun, jucării, felicitări şi alte obiecte confecţionate manual. De la prima oră standul Mobiasbancă a cucerit admiraţia şi generozitatea vizitatorilor, care nu au ezitat să achiziţioneze obiectele expuse.  

De altfel, evenimentul a fost organizat în scop caritabil, iar beneficiarii banilor adunaţi în acest an sunt SOS Autism, Centrul de Drept al Femeilor, Centrul de zi „Răsărit” şi Centrul pentru persoane cu nevoi speciale din Hânceşti.

Iar pentru ca mirosul de vanilie şi scorţişoară, atât de caracteristic sărbătorilor de iarnă, să completeze feeria târgului de caritate, angajaţii Mobiasbancă au oferit, prin intermediul organizatorilor, biscuiţi şi dulciuri copiilor cu dizabilităţi din diferite localităţi ale republicii.

Mobiasbancai multe poze pe pagina noastră de Facebook.