Primii câștigători ai promoţiei "Începeți o poveste a familiei. Creați istorii de neprețuit" organizată de Mastercard, își pot ridica premiile

02 Nov 2018
Clienții  care au achitat în perioada 24 septembrie – 7 octombrie cumpărături în valoare minimă de 100 lei cu un card Mastercard de la Mobiasbancă îşi pot ridica premiile.
 
În rezultatul selectării aleatorii a calculatorului, 16 clienți Mobiasbancă, deținători ai cardurilor Mastercard, au fost desemnați câștigători ai primei etape.
 
Astfel, în perioada imediat următoare, vor fi contactați și așteptați în sucursalele Mobiasbancă, la consilierii personali, pentru a-și ridica premiile – chipiuri marca Disney, cu imaginea celebrului Mickey Mouse.
 
Amintim că în promoția Mastercard participă toate tranzacțiile efectuate în perioada 24 septembrie – 4 noiembrie a.c. cu un card Mastercard de la Mobiasbancă, în sumă minimă de 100 de lei.
 
La a doua etapă a extragerii aleatorii au fost puse în joc rucsacuri, iar la a treia – căni pentru călătorie.
 
În tombola pentru marele premiu - o călătorie pentru patru persoane la Disneyland Paris, Franța – vor participa toate plățile efectuate pe întreaga durată a promoției, ce corespund criteriilor Regulamentului.
 
Mai multe tranzacţii, mai multe şanse de câştig!