Centrul de împlinit dorinţe ipotecare

19 Apr 2018

De un an, clienţii Mobiasbancă îşi realizează planurile de achiziţionare a propriei case fără temeri juridice sau administrative, cu răspunsuri la toate întrebările, rapid şi în cele mai avantajoase condiţii de creditare.

Deşi în toate sucursalele Mobiasbancă pot obţine un credit pentru procurarea locuinţei, în Centrul Ipotecar Mobiasbancă clienţii beneficiază suplimentar de consultanţă şi expertiză gratuită, de suport şi gratuităţi la înregistrarea imobilului, de reduceri de la parteneri şi oferte diverse de pe piaţa ipotecară.

Sărbătorind realizările primului an de activitate, Centrul Ipotecar şi-a invitat partenerii şi clienţii la un eveniment în care a trecut în revistă succesele şi a anunţat despre noile planuri.

”Prin activitățile Centrului Ipotecar, urmărim să simplificăm la maximum procesul de luare a deciziei privind procurarea unui apartament și să oferim clientului care contractează un credit pentru procurarea imobilului siguranță, sprijin și cele mai potrivite soluții de finanțare sau refinanțare”, a declarat Anton Covaliov, șeful Centrului Ipotecar.

Elena Palii, beneficiara Centrului, a relatat experiența sa de contractare a unui credit ipotecar. ”După ce am analizat toate ofertele de pe piață, cea mai avantajoasă ofertă am găsit-o anume la Centrul Ipotecar Mobiasbancă. Aici în timp redus au găsit soluție toate chestiunile tehnice și am primit banii, astfel că mai repede decât ne-am fi așteptat am trecut cu traiul în propria casă”, a declarat clienta.

De altfel, în perioada 19-22 aprilie a.c.,  reprezentanţii Centrului Ipotecar vor oferi consultanţă şi la Moldexpo, pavilionul 2, în cadrul expoziției ”Imobil Moldova 2018”, iar de marţi până sâmbătă (ora 10.00 – 19.00), Centrul are uşile deschise în str. Miron Costin 13/1 pentru a vă îndeplini dorinţele ipotecare.