Clienții Mobiasbancă continuă să beneficieze de credite gratuite

18 Jan 2019
Până la 9 februarie a.c., Mobiasbancă oferă clienților săi, în cadrul Campaniei de iarnă, credite fără gaj la condiții speciale:
 
 - Rata fixă* pe întreaga perioadă a creditului, astfel ești protejat de riscurile creșterii dobânzii;
 - Aprobare rapidă a creditelor – în medie 1 zi.
 
În plus, săptămânal, Potrivit Regulamentului campaniei, oricine contractează un credit fără gaj participă automat la tombola săptămânală, la care poate câștiga 0% rata dobânzii și 0% comisioane pe întreaga perioadă de creditare.
 
Valentin Scutelnic, clientul sucursalei Durlești, este câștigătorul săptămânii a VII-a, care, conform tragerii la sorți, a câștigat un credit absolut gratuit. 
”Sunt foarte recunoscător pentru această ocazie de a beneficia de un credit pentru care nu voi plăti dobânda, nici comisioane, și sunt foarte mulțumit de sucursala la care mă deservesc și persoanele care activează aici”, a declarat dl. Valentin.
 
Aplică și tu pentru un credit fără gaj pentru nevoi personale. 
 
Apelează pentru detalii serviciul Contactell, disponibil 24/7, la 022 256-456.
 
Banca atenționează consumatorul asupra responsabilității de rambursare a creditului.
*Pentru un credit TO_TO de 200 000 lei, cu o dobândă fixă de 5%, pe 60 luni, cu un comision de  administrare lunară credit de 0.5% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 16.23% (calculele sunt exemplificative).
**Pentru un credit TO_TO de 200 000 lei, cu o dobândă fixă de 0%, pe 60 luni, cu un comision de  administrare lunară credit de 0% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 0% (calculele sunt exemplificative).