Comandă livrare acasă și câștigă premii cu VISA și Mobiasbanca!

26 Jun 2020

Știi zilele când frigiderul e aproape gol, tu ești flămând și cauți un loc de parcare cât mai aproape de ieșire, pentru că știi că vei veni de la magazin cu pungile pline și grele?

Avem o veste bună pentru tine!

Acum nu mai trebuie să faci drumuri inutile, să achiți taxi-ul sau să stai în cozi la magazin, pentru că VISA și Zakaz.md îți aduc comenzile direct la destinație. Achită cumpărăturile pe zakaz.md (Metro), cu un card VISA de la Mobiasbanca și beneficiază de livrare gratuită!

Mai mult, achitînd zi de zi cu un card VISA de la Mobiasbanca, pentru cumpărături sau servicii în sumă minimă de 100 lei, poți intra în cursa pentru premiile oferite de VISA. Promoția este valabilă în perioada 16.06.2020 – 11.08.2020 sau până la epuizarea stocului de premii. Pentru detalii accesează Regulamentul Oficial al Campaniei sau acest link.

Dacă nu deții deocamdată un card VISA de la Mobiasbanca, optează pentru un card de credit sau un card de debit și achită cumpărăturile în deplină siguranță, atât on-line, cât și la comercianții din țară sau din străinătate.

În cazul în care ai întrebări suplimentare, colegii noștri de la Call Center te vor ajuta cu drag, 24/7 la numărul de telefon 022 256 456.

Cumpărături mai simple și mai sigure,

Cu Mobiasbanca – OTP Group și VISA