Condiţii avantajoase companiilor agroindustriale prin facilitatea „Creditul polonez”

12 Jan 2017

Devenind recent partener al programului „Creditul de asistenţă acordat de Guvernul Republicii Polone”, Mobiasbancă oferă clienţilor săi  finanțare în condiţii avantajoase pentru dezvoltarea companiilor care desfăşoară activităţi în domeniul agroalimentar şi industrial din Republica Moldova.

Astfel, pentru dezvoltarea afacerilor clienţii pot accesa în cadrul programului credite de la 500 000 euro până la 5 000 000 euro, care vor fi oferite pe un termen de maximum 12 ani în limitele facilităţii de creditare din programul „Creditul polonez”.

Companiile care vor aplica pentru accesarea finanţării vor beneficia, în plus, de multiple avantaje, cum ar fi condiţii accesibile de creditare, o paletă largă de echipamente şi servicii eligibile spre finanţare furnizate de antreprenorii din Republica Polonă, TVA şi taxe de import la cota 0 (zero).

Pentru a fi eligibile spre aplicare la program, companiile trebuie să întrunească următoarele condiţii: înfiinţarea/ modernizarea întreprinderilor din domeniul agroindustrial, investiţii în tehnologii noi privind recoltarea şi procesarea producţiei de origine vegetală şi animalieră, construcția / modernizarea halelor de producere, investiții în tehnologii moderne şi inovaţii în scopul conformării la standardele UE privind siguranţa alimentelor şi cerințele de calitate etc.

Prin aderarea la programul „Creditul de asistenţă acordat de Guvernul Republicii Polone”, Mobiasbancă îşi extinde gama de finanţare din surse financiare externe, oferind clienţilor săi multiple avantaje de dezvoltare a afacerilor şi contribuie la creşterea economiei.