Creditare avantajoasă pentru tinerii antreprenori

12 Feb 2019
Vești bune pentru tinerii antreprenori care desfășoară afaceri agricole în zona rurală, dar și în alte domenii de activitate eligibile pe întreg teritoriul țării.
 
Facilitarea accesului tinerilor antreprenori la finanțare cu condiții speciale, prin intermediul creditelor comerciale contractate în lei moldovenești, este posibilă grație fondurilor bănești obținute din împrumuturile externe, acordate de către Banca Mondială și Fondul Internațional pentru Dezvoltare Agricolă. 
 
În scopul încurajării tinerilor antreprenori de a-și dezvolta afacerea, Ministerul Finanțelor, prin intermediul Băncilor Comerciale locale, va oferi fonduri pentru recreditare din sursele împrumuturilor externe de stat pentru dezvoltare, aplicând condiții de creditare speciale. 
 
Mobiasbancă este parteneră la acest proiect și sprijină inițiativa de diminuare a constrângerilor legate de accesul limitat a tinerii antreprenori la resurse financiare prin reducerea dobânzilor la credite.  
 
Pentru a afla mai multe detalii despre facilitatea promoțională de creditare a tinerilor și condițiile de eligibilitate pentru beneficiarii potențiali, accesați aici: https://mobiasbanca.md/credite-din-resurse-internationale.