Credite pentru afaceri de la Mobiasbanca – OTP Group, cu posibilitate de subvenționare integrală a dobânzii

28 May 2020

Adaptarea la o nouă realitate, în contextul pandemiei, a devenit un adevărat test de rezistență, atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru întreaga societate.

Pentru că știm cât de importante pot fi soluțiile potrivite pentru o recuperare rapidă, Mobiasbanca – OTP Group lansează o nouă ofertă de finanțare a activității curente, în condiții deosebit de avantajoase:

  • Rata dobânzii: 8,76% pe toată durata contractului de credit

  • Comision unic de acordare: 1% 

  • Termen: până la 12 luni

  • Destinația: pentru orice cheltuieli aferente activității curente

  • Suma maximă: suma cumulativă a plăților salariale declarate la Serviciul Fiscal de Stat pentru lunile decembrie 2019 – februarie 2020

  • Modalitatea de rambursare:  plățile și perioada de grație adaptate specificului afacerii

  • Valuta: MDL

Prin această ofertă de creditare, Mobiasbanca – OTP Group se alătură programului de subvenționare a dobânzilor lansat de Guvern pentru a susține întreprinderile locale, în condițiile economice create de situația epidemiologică din țară. 

Și pentru că avem încredere în zile mai bune pentru afacerea ta, ai acum posibilitatea de a obține subvenționarea integrală a dobânzii* care urmează a fi achitată lunar, până la data de 31.12.2020. 

Pentru a afla detalii, contactează consilierul tău personal de la Mobiasbanca – OTP Group sau apelează Call Center, disponibil 24/7 la +373 22 256 456.

Urmărește-ne pe pagina oficială de Facebook sau Instagram și fii primul care află despre ofertele noastre avantajoase, atât pentru dezvoltarea afacerilor, cât și a proiectelor personale! 

Ai încredere în zile mai bune  pentru afacerea ta!

Mobiasbanca – OTP Group

 

Oferta este valabilă până la 30.11.2020

*rata nominală anuală maximă a dobânzii care va fi subvenționată de către autoritatea fiscală constituie 8,76%, în conformitate cu Legea nr. 60 privind instituirea unor măsuri de susținere a activității de întreprinzător și modificarea unor acte normative.