Doar la Mobiasbancă câştigi un credit cu 0% rata dobânzii!

20 Mar 2017

Vino la Mobiasbancă în perioada 20 martie - 28 mai, ia un credit cu aprobare rapidă, fără comisioane la acordare sau pentru analiza dosarului şi primeşte garantat reduceri la rata dobânzii.

Oferta este dedicată creditelor de consum, cu şi fără gaj, creditelor ipotecare şi cardurilor de credit, pentru ca tu să-ţi realizezi orice vis – renovarea casei, mobilier nou, o călătorie mult râvnită sau să te muţi în propria locuinţă!

În plus, timp de 10 săptămâni, cât va dura campania, prinde şansa de a fi unul dintre cei 10 norocoşi care vor beneficia de o rată a dobânzii de zero procente pe durata întregii perioade de rambursare a creditului de consum contractat*. Tragerea la sorţi va avea loc săptămânal, conform Regulamentului campaniei.   

Ai un vis şi îţi trebuie un credit pentru a-l realiza? Completează formularul pentru un credit de consum cu şi fără gaj, un credit ipotecar sau un card de credit, iar noi te contactăm în cel mai scurt timp!

Urmăreşte paginile web şi de Facebook ale Mobiasbancă şi află primul vestea de a fi unul dintre cei 10 norocoşi câştigători ai creditului cu rata de zero procente a dobânzii.

Pentru detalii despre obţinerea unui credit vizitează cea mai apropiată unitate Mobiasbancă, contactează consilierul personal sau apelează serviciul Contactell 022 256-456, disponibil 24/24.

În 2017 Mobiasbancă sărbătoreşte 10 ani de apartenenţă la Groupe Société Générale. Sărbătorim împreună, cu rate avantajoase, pentru că aşa este #corect!

*Oferta este valabilă la contractarea unui credit de consum fără gaj cu/ fără asigurare de accidente inclusă.